Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.80

Superbet

1.In Suedia Allsvenskan,incepand cu ora 20.00,pe NP3 Arena avem o intalnire intre ocupanta pozitiei a 5-a,Malmo si penultima echipa din clasament,Sundsvall.Dupa 11 etape,gazdele au acumulat 6 puncte iar oaspetii 21 de puncte.Sundsvall are cea mai slaba defensiva din campionat,reusind sa incaseze pana acum 29 de goluri.

Meciul este important pentru ambele echipe.In cazul unei victorii,gazdele ar putea urca pe locul 14,la 2 puncte de a iesi din zona rosie iar oaspetii ar putea egala prima pozitie din clasament.Prin urmare ma astept la un meci deschis,cu multe ocazaii de gol.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei,situatia este una foarte diferita:

  • Sundsvall: L L L W L
  • Malmo: W W W W L

In ultimele 5 meciuri directe,Malmo a castigat de 2 ori,de 2 ori a remizat si o data a fost invinsa cu 3-1 in deplasare,in 2019.In ultimul meci,tot in 2019 ,a invins cu 2-1 dupa un meci controlat in totalitate.

Din punct de vedere valoric:

  • Sundsvall: €7.33m
  • Malmo: €34.80m

2.In Irlanda Premier Division,avem iar un meci simplu din punctul meu de vedere.Incepand cu ora 21.45 pe Oriel Park avem un duel intre ocupanta pozitiei a 2-a,Dundalk si ultima clasata,UC Dublin.In 20 de etape,oaspetii au incasat 41 de goluri reusind astfel sa aiba cea mai slaba defensiva din campionat.

Pentru gazdele de astazi meciul este unul foarte important avand doar 1 punct peste Derry City,echipa de pe pozitia a 3-a.

Si in acest meci ,cele doua echipe sunt foarte diferite din punct de vedere al formei:

  • Dundalk: D W W W W
  • UC Dublin: L L D L L

In meciurile directe,in ultimele 5,Dundalk s-a impus aproape de fiecare data.A reusit sa castige de 4 ori si o data a remizat,un 2-2,chiar in ultimul meci.De mentionat ca de fiecare data a castigat la scor,reusind intr-un meci 7 goluri si intr-altul 5.

Din punct de vedere valoric:

  • Dundalk: €1.61m
  • UC Dublin: €950Th.

Cu siguranta voi juca si acest meci solist dar pentru a ridica putin cota ,il voi juca si la goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sundsvall vs Malmo
Pronostic:
P1.5g
Cota
1.33
Dundalk vs UC Dublin
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.35
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro