Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Petrolul

UNIBET

”Bătrâna Doamnă” a debutat rău in noul sezon, pierzând cu 0-2 la FC Argeș, în prima etapă. Nici Petrolul nu are un tonus prea bun, pierzând acasă cu 0-1 in fata lui FC Voluntari. 

Ultima dată cele două trupe s-au întâlnit în play-off-ul Ligii 2, în 15 iulie 2020, când a fost 1-1 la Arad. În același sezon, UTA trecuse cu un scor identic, 3-0, de Petrolul, și acasă, și ”afară”. Altfel, din 58 de dispute ”all-time”, prahovenii conduc cu 24-23 la triumfuri directe în fața utiștilor. 

cota2.ro

  • UTA : L W D L W
  • Petrolul: L D W W W

Așadar, a fost un debut nereușit pentru Ilie Poenaru, cel care a preluat cârma arădenilor în vară. Dar, un lucru s-a păstrat. A fost cel de-al șaptelea meci oficial la rând pentru UTA cu scorul final cu ”0-2 goluri”.

Petrolul merita mai mult în debutul din sezonului. Formația lui Nicolae Constantin a pierdut acasă cu 0-1 contra Voluntariului dintr-un penalty transformat în minutul 90+2. A fost un joc încărcat, în dreptul ploieștenilor regăsindu-se cinci avertismente. 

Duelul cu Voluntariul a constituit cel de-al cincilea meci oficial la rând cu ”0-2 goluri”. Altfel, Petrolul a avut cea mai bună apărare din sezonul trecut de Liga 2. Dar, atenție: ”găzarii” au doar o victorie în ultimele șase deplasări oficiale.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
UTA vs Petrolul
Pronostic:
1X S11.5cornere/meci S6.5cartonase
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro