Ponturi Pariuri Fotbal Viktoria Plzen vs HJK Helsinki

Superbet

Incepand cu ora 20.00 ,in calificarile UCL avem un meci foarte interesant.Viktoria Plzen intalneste pe teren propriu pe HJK Helsinki,echipa cu care s-a mai intalnit o singura data,in meciul tur.In meciul tur,oaspetii din seara asta au stat mai bine la statistici,au avut mai multe ocazii de gol,o posesie mai buna dar Plzen se pare ca a fost mai productiva.Practic ,din doua suturi pe poarta au rezultat 2 goluri.

Meciul este unul destul de interesant pentru ca ambele au sanse de a se califica mai departe avand in vedere scorul din primul tur.Pentru ca ma astept la un meci de care pe care, cu siguranta vom avea goluri de ambele parti dar si la multe cartonase.

cota2.ro

Din punct de vedere al formei:

  • Viktoria Plzen: W D L D W
  • HJK Helsinki: W L W L W

Cehii au un singur succes în ultimele 8 meciuri jucate acasă în Liga Campionilor, 2-1 cu Roma, în ultima etapă a fazei grupelor, în decembrie 2018. În aceeași perioadă, doar 3 echipe au reușit să câștige la Plzen - Maccabi Tel Aviv (2-0), FCSB (4-1) și Real Madrid (5-0). 

HJK Helsinki s-a calificat la loviturile de departajare în turul anterior, după 1-0 și 1-2 cu Rigas. Finlandezii au un singur succes în deplasare, în ultimele 6 meciuri din preliminariile Ligii Campionilor - 4-0 cu Buducnost, anul trecut. În rest, 3 eșecuri și două rezultate de egalitate. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Viktoria Plzen vs HJK Helsinki
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci S 5.5 cartonașe în meci
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro