Biletul Zilei format din 7 meciuri la cota 5.10

Superbet

1.În mod normal, jocul retur cu Inter Escaldes ar trebui să fie o simplă excursie pentru campioana din SuperLigă. În prima manșă, CFR a trecut cu 3-0 de Inter Escaldes. Totuși, CFR Cluj este fără victorie în ultimele șase deplasări europene.

2.Atat Fenerbahce cat si Dinamo Kiev visează la calificarea în următorul tur preliminar al Ligii Campionilor, mai ales după ce partida tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Pentru formația antrenată de Mircea Lucescu a fost primul joc oficial după o lungă perioadă. Dincolo, turcii sunt fără victorie de trei meciuri, chit că două dintre înfrângeri au venit în amicale.

cota2.ro

3.In seara asta de la ora 20:00 pe stadionul Letzigrund va avea loc intalnirea dintre FC Zurich si Qarabag din cadrul mansei retur a acestei duble din UEFA Champions League. Se anunta un duel echilibrat, dar si foarte spectaculos.Partida din mansa tur incheiata cu 3-2 pentru Qarabag a reprezentat primul duel oficial dintre cele doua cluburi.

4.Olympiacos a avut un meci neașteptat de complicat în Israel, unde a reușit să obțină doar un egal, scor 1-1. Fie că vorbim de jocuri amicale sau partide oficiale, grecii au un singur succes în precedentele șapte partide. De cealaltă parte, Maccabi are patru eșecuri și un egal, cel din tur, în ultimele cinci partide. Deci, echipa nu traversează un moment favorabil.

5.Dintre cele patru echipe române aflate în Conference League, Sepsi a lăsat cea mai bună impresie după prima manșă din turul 2. Covăsnenii au trecut acasă cu 3-1 de Olimpija Ljubljana, iar maine de la ora 20:00, își apără în Slovenia avantajul luat după un meci-tur foarte bun. Sepsi nu slăbește ritmul: duminică, a trecut cu 4-0 de FC Argeș. Spectacolul este total la covăsnenii lui Cristiano Bergodi, toate cele patru partide din actuala ediție oficială având ”Over 2,5 goluri” la final. În fiecare din aceste patru confruntări, Sepsi a înscris cel puțin câte două goluri.Trupa pregătită de Albert Riera nu va conta pe mijlocașul Seslar: acesta a marcat la Sfântu Gheorghe, dar a fost eliminat și nu va evolua joi. Practic, eșecul din Covasna constituie singurul pas greșit al Olimpijei din ultimele nouă partide oficiale. 

6.Numai trei meciuri oficiale din 2022/2023 a condus Toni Petrea pe banca FCSB. Tehnicianul a renunțat la post după eșecul cu 0-2 din derby-ul cu Rapid. Gigi Becali a reacționat repede. Nicolae Dică va fi cel care va conduce echipa roș-albastră, iar primul duel din al doilea mandat al acestuia va fi returul din turul 2 de Conference League. FCSB joacă acasă cu Saburtalo Tbilisi după ce joia trecută a cedat cu 0-1. De retinut faptul ca ,Florin Tănase nu va evolua maine, el fiind transferat în China.

7.Universitatea Craiova este departe de a avea cel mai bun start de sezon. Oltenii au consemnat numai egaluri în cele trei dueluri oficiale din 2022/2023. Iar maine seara, ”juveții” trebuie să se impună contra Vllazniei Skoder, în returul din faza a doua a Conference League. În Albania, a fost 1-1, cea care adjudecată această ”dublă” urmând să evolueze contra ucrainenilor de la Zorya Luhansk. ”GG” 







Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter Escaldes vs CFR Cluj
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.20
Fenerbahce vs Dinamo kiev
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.25
FC Zurich vs Qarabag
Pronostic:
FC Zurich P0.5g/meci
Cota
1.20
Olympiacos vs M.Haifa
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.25
Olimpija Ljubljana vs Sepsi
Pronostic:
S11.5cornere/meci
Cota
1.25
FCSB vs Saburtalo Tbilisi
Pronostic:
CMMD 1
Cota
1.45
Univ.Craiova vs Vllaznia
Pronostic:
2-6g/meci
Cota
1.25
Cota finala: 5.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro