Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Botoșani

Superbet

Runda cu numarul 3 din Superliga Romaniei se incheie in seara asta de la ora 20:30 prin duelul dintre Hermannstadt si FC Botosani ce va avea loc pe stadionul Gaz Metan din Medias.

Hermannstadt primeste vizita celor de la Botosani,o echipa care a inceput foarte bine noul sezon(are 6 puncte din 6 posibile).De retinut ca in ultimele 5 meciuri directe,Botosani s-a impus de 4 ori si o singura data a fost invinsa.

cota2.ro

• Hermannstadt: D W W L L

• Botosani: W W D W L

Avand in vedere ca este o echipa nou promovata as spune ca sibienii s-au descurcat foarte bine in primele doua jocuri in care au invins cu 3-0 CS Mioveni si au terminat la egalitate 1-1 cu Chindia. A primit un singur gol in aceste doua etape si a marcat patru. Mijlocasul ghanez Baba Alhassan a reusit sa inscrie de 2 ori. Daca va invinge, echipa moldava va ajunge la un total de 7 pct. si va egala liderul Farul Constanta.

Trupa pregatita de Mihai Teja a inceput excelent acest sezon, reusind doua victorii din doua meciuri. A castigat in runda de debut cu 3-2 in fata Chindiei, apoi rezerva Tisdell a adus victoria, 1-0 in deplasarea de la FC Voluntari. Daca se va impune si in acest duel, va incheia runda cu numarul 3 ca lider al clasamentului, fiind totodata si singura echipa cu punctaj maxim.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Botoșani
Pronostic:
X2&S3.5g/meci
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro