Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.99

Superbet

CS Mioveni și FCSB se întâlnesc sâmbătă, 6 august, de la ora 19, în etapa a 4-a din SuperLigă fără să fie consemnat niciuna vreo victorie în trei runde. Joi, FCSB a făcut un pas mare spre play-off-ul din Conference League, câștigând cu 1-0 în prima manșă din turul 3, pe terenul celor de la Dunajska Streda.

Adversarul de azi al celor de la FCSB este singura echipa din Supeliga care nu a reusit sa nu acumuleze niciun punct, insa nici ros-albastrii nu au stralucit in primele 3 etape. Acestia au 2 remize si o infrangere,ocupand locul 14 in clasament. Echipa lui Alexandru Pelici are un start foarte slab: 0-3 la Hermannstadt, 0-2 acasă cu Farul, respectiv 2-4 la CFR Cluj, infrangeri care pot da de gandit inca de pe acum de viitorul sumbru al echipe in prima liga.

cota2.ro

-------------------------------------------------

Dortmund incepe sezonul cu un derbi in Bundesliga, intalnind Leverkusen in prima etapa. Dortmund nu-i va avea in teren pe fundasul Sule si pe atacantul ivorian adus de la Ajax, Haller, diagnosticat cu cancer testicular, operat cu succes dupa descoperirea acestuia.

Leverkusen a pierdut in cupa cu Elversberg, echipa care abia a promovat in liga a 3-a din Germania.

Gazdele nu au mai pierdut de 7 sezoane primul meci in Bundesliga, in timp ce oaspetii vin putin nepregatiti moral dupa esecul dezastruos din cupa, acolo unde a avut o cota la victorie de 1.20.

Echipe probabile:

Dortmund: Kobel - Meunier, Hummels, Schlotterbeck, Guerreiro - Dahoud, Bellingham - Malen, Reus, Adeyemi - Moukoko. 

Leverkusen: Hradecky - Frimpong, Kossounou, Tapsoba, Bakker - Aranguiz, Andrich - Diaby, Azmoun, Hlozek - Schick. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CS Mioveni vs FCSB
Pronostic:
Pauza sau final FCSB
Cota
1.42
Dortmund vs Leverkusen
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Cota finala: 1.99
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro