Ponturi Pariuri Fotbal FC Botosani vs Farul Constanta

BETANO

FC Botoșani și Farul Constanța sunt formațiile cu cele mai multe puncte scoase după trei runde de SuperLigă, câte 7. Dobrogenii au un golaveraj sensibil mai bun, 4-1 față de 5-3 și cu un moral mai bun după ce s-au impus în ambele dueluri din sezonul trecut. În ambele jocuri din 2022/2023, Farul a învins cu 2-0. 

Moldovenii au fost preluați în vară de Mihai Teja și bilanțul actual poate fi considerat unul satisfăcător. Botoșaniul a început cu un 3-2 acasă, iar apoi a consemnat un triumf la Voluntari (1-0). A venit un 1-1 la Hermannstadt în runda trecută.

cota2.ro

  • FC Botosani: D W W D W
  • Farul Constanta: D W W D L

În săptămâna premergătoare meciului cu Botoșaniul, Farul i-a cedat la FCSB pe fundașul Boboc și pe mijlocașul Rădăslăvescu. Dobrogenii au demarat sezonul cu două victorii: 2-1 acasă cu U Craiova, respectiv 2-0 la Mioveni. Dar, în etapa anterioară, constănțenii au scos numai un 0-0 acasă cu Chindia.

Interesant este că în ultimele nouă deplasări din SuperLigă, Farul a consemnat patru victorii și cinci înfrângeri. Ultimul ”draw” extern datează din 9 februarie, 1-1 la Mioveni. 

Legat tot de jocurile externe, este de menționat că Farul a consemnat ”Under 2,5 goluri” în șapte din ultimele opt deplasări de SuperLigă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Botosani vs Farul Constanta
Pronostic:
PsF X
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.20
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro