Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.95

Superbet

Zalgiris si Bodo/Glimt vor juca in mansa retur a turului 3 preliminar din Champions League. Partida va avea loc de la ora 19:00 pe Vilniaus LFF stadionas si pleaca de la scorul de 5-0 pentru oaspeti.Zalgiris nu mai are nicio sansa la calificare. Diferenta de valoare din tur a fost uriasa. Chiar daca are avantajul propriului teren,eu nu vad sa faca mare lucru in seara asta.Bodo/Glimt este intr-o forma foarte buna. Are cinci victorii consecutive in confruntarile oficiale. In acest interval a inscris in total nu mai putin de 27 de goluri. Nu are nicio emotie in privinta calificarii. Probabil nu va forta si va incerca sa se menajeze pentru meciurile care urmeaza.

  • Zalgiris : W L W W W
  • Bodo/Glimt: W W W W W

Plzen – Sheriff Tiraspol se joaca in seara asta, incepand cu ora 20:00, in turul al 3-lea al preliminariilor Ligii Campionilor. Partida retur se joaca pe „Doosan Arena ” din Plzen.In turul secund preliminar al UCL, trupa condusa de Michal Bilek a eliminat-o pe HJK cu scorul de 7-1 la general. Intre timp, gazdele au bifat maximul de puncte in cele doua partide din campionatul Cehiei si au castigat mansa tur in fata lui Sheriff Tiraspol. Astfel, formatia de pe Doosan Arena porneste cu prima sansa la calificarea in play-off-ul Champions League.De partea cealalta,oaspetii au remizat in deplasarile de la Zrinjski si Maribor, iar de fiecare data au reusit sa castige la limita in fata propriilor suporteri (1-0) si sa-si adjudece calificarea in turul urmator. Totusi, meciul cu Plzen a fost mai dificil, iar in acest moment sunt obligati sa se impuna in Cehia pentru a spera la calificare.

cota2.ro

  • Plzen:W W D W W
  • Sheriff Tiraspol: W L D W D

Campioana Croației din ultimii 5 ani este aproape de calificarea în grupele Champions League după victoria din deplasare cu Ludogorets.Dinamo Zagreb nu a mai jucat în grupele competiției din sezonul 2019/2020. Echipa din Bulgaria are un record impresionant de 11 titluri interne câștigate la rând, dar doar două prezențe în grupele Champions League în această perioadă.O partida dominată de Ludogorets, dar care s-a încheiat cu victoria lui Dinamo Zagreb. Bulgarii au avut 61% posesie și cu 3 șuturi mai mult pe poartă decât adversarii lor. De altfel, croații au avut un singur șut pe poartă în tot meciul, acela fiind primul gol al partidei. La al doilea, au beneficiat de autogolul portarului lui Ludogorets. Bulgarii au început să joace mai ofensiv după ce au fost conduși, încasând 3 cartonașe galbene, față de doar unul pentru croați.Ambele echipe par să fie într-o formă bună de joc, începând campionatul în forță, respectându-și statutul de campioană en-titre. Dinamo Zagreb are avantajul terenului propriu, unde nu a mai pierdut un meci din 12 mai 2021. Ludogorets are două meciuri la rând pierdute în preliminariile Champions League și va avea nevoie de o performanță deosebită pentru a obține calificarea pe terenul celor de la Dinamo Zagreb.

  • Dinamo Zagreb: D W W W W
  • Ludogorets: L W L D W



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zalgiris vs Bodo/Glimt
Pronostic:
X2
Cota
1.22
Plzen vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
Castiga oricare repriza Plzen
Cota
1.28
Dinamo Zagreb vs Ludogorets
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro