Ponturi Pariuri Fotbal Guimaraes vs Hajduk Split

Superbet

Astazi avem un singur meci in Europa Conference League.Pe stadionul Dom Afonso Henriques,incepand cu ora 19.00,Guimaraes primeste vizita celor de la Hajduk Split.

Vitoria Guimaraes a revenit într-o competiție europeană, după trei ani de absență. În turul secund a trecut fără mari probleme de Puskas Akademia. După ce s-a impus pe teren propriu cu 3-0, în Ungaria a practicat un fotbal precaut, scor final 0-0. Acum are de recuperat un handicap de două lungimi, în fața unei formații mai bine cotate. Deși a condus cu 1-0 pe stadionul Poljud din Split, defensiva a cedat de trei ori în ultima jumătate de oră. Ce-i drept, în cele 90 de minute a avut doar un singur șut pe spațiul porții lui Lovre Kalinic, în timp ce gazdele au ratat pe bandă rulantă.

cota2.ro

  • Guimaraes: W L D W W
  • Hajduk Split: W W W L D

Hajduk Split n-a mai ajuns într-o grupă europeană din sezonul 2010-2011, când în preliminarii a trecut de Dinamo București și Unirea Urziceni. În ultimii ani a ajuns de mai multe ori în play-off, dar n-a reușit să facă pasul către grupe. Jocul echipei nu arată deloc rău sub comanda lui Valdas Dambrauskas. După cupa cucerită în sezonul precedent, cel actualul l-a început cu trofeul pe masă. În Supercupă a pierdut la loviturile de departajare, unde Dinamo Zagreb a fost mai inspirată. În campionat a disputat deja două partide și în ambele s-au impus cu 2-0. Cu cele șase puncte se află pe locul secund, dar are cu două partide mai puține jucate, din cauza Europa Conference League.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Guimaraes vs Hajduk Split
Pronostic:
Vitoria Guimaraes marchează peste 0.5 goluri Vitoria Guimaraes va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro