Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Dunajska Streda

BETANO

Roș-albaștrii au șanse tot mai mari să prindă grupele din Conference League. Ar fi prima calificare în seriile unei competiții UEFA din vara anului 2017 încoace, când bucureștenii ajungeau în grupele Europa League sub comanda actualului antrenor, Nicolae Dică, recent revenit pe banca actualei vicecampioane. În turul cu Dunajska Streda, FCSB a învins cu 1-0, iar dacă ajunge în play-off, ar da peste un adversar abordabil. Cel mai probabil, FCSB ar evolua cu norvegienii de la Viking, învingători cu 5-1 în prima manșă din turul 3 al UECL, contra irlandezilor de la Sligo Rovers. 

FCSB are prestații contradictorii în această vară. În campionat, a ajuns ca după patru runde să nu aibă nicio victorie! Elevii lui Dică sunt pe un rușinos loc 13, cu 3 puncte, sâmbătă ei consemnând doar un 1-1 la CS Mioveni! Singurele triumfuri din 2022/2023 rămân cele din Conference League. 4-2 acasă, cu Saburtalo, după un 0-1 la Tbilisi, respectiv victoria cu 1-0 de la Dunajska Streda, adusă în superioritate numerică, prin reușita lui Tamm, din minutul 69. Roș-albaștrii nu au pierdut decât două meciuri acasă în actualul an calendaristic, este vorba de două eșecuri cu 0-2, în campionat, contra celor de la Universitatea Craiova, respectiv Farul. 

cota2.ro

  • FCSB: D W D W L
  • Dunajska Streda: D L W W D

Galben-albaștrii din Dunajska Streda au ajuns în turul III al UECL după două ”duble” victorii: 2-1 și 3-0 cu Cliftonville (Irlanda de Nord) și 2-0 și 2-0 cu Vikingur Gota (Insulele Feroe). În campionat, DAC 1904 are opt puncte în patru partide, singurul eșec oficial din 2022/2023 fiind cel din turul cu FCSB. 

Din 2018,au participat constant în eurocupe, dar nu au ajuns niciodată măcar în play-off-ul vreunei întreceri UEFA.

În weekend, Dunajska Streda a scos un 0-0 în campionat, la Podbrezova, având astfel ”Under 2,5 goluri” în cinci din ultimele șase jocuri în toate competițiile.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Dunajska Streda
Pronostic:
1x&S3.5g/meci
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 5.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro