Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Shakhtyor Soligorsk

BETANO

Campioana României nu are voie să facă pași greșiți dacă vrea să intre în grupele UECL, după ce a fost eliminată deja din turul I al Champions League.

Ardelenii trebuie să se impună astazi, de la ora 20, pe teren propriu. CFR joacă accederea în play-off-ul din UEFA Conference League, după ce în tur a scos un 0-0 la Shakhtyor Soligorsk. După câțiva pași greșiți, echipa lui Dan Petrescu pare ceva mai sigură pe ea. A trecut cu 4-2 de Mioveni în campionat, apoi a bifat un 0-0 cu Soligorsk, scor care îi dă șansa ca în cazul unei victorii.

cota2.ro

Duminică, ”feroviarii” au învins cu 2-0 în campionat, la Chindia, astfel că alb-vișiniii au practic numai două eșecuri în cele zece dispute oficiale din 2022/2023. 

Statutul de favorită pentru CFR este întărit și de faptul că în acest an calendaristic, transilvănenii nu au suferit decât un singur insucces pe teren propriu, un 0-1 cu FCSB, în campionat, pe 17 aprilie 2022. Zece goluri a marcat CFR în cele patru dispute oficiale bifate în Gruia, în acest sezon. 

  • CFR Cluj: W D W D L
  • Shakhtyor Soligorsk: D W W W L

Shakhtyor nu a reușit să marcheze deloc în cele trei dispute din acest sezon european. Înainte de egalul cu CFR, campioana Belarusului a scos un 0-0 și a cedat cu 0-2 în fața slovenilor de la Maribor. 

”Minerii” nu au bifat niciun triumf nici în ultimele două ediții ale cupelor europene! Un avantaj pentru oaspeții de joi ar fi acela că s-au odihnit în weekend, ei reușind să-și amâne duelul de campionat cu Dinamo Brest. 

Shakhtyor este acum pe 4 în liga internă, cu 30 de puncte, la două puncte în spatele liderului BATE Borisov.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Shakhtyor Soligorsk
Pronostic:
1
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 4.34
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro