Ponturi Pariuri Fotbal FC Arges vs U Craiova 1948

Superbet

Duelul de la Pitești poate fi considerat ca unul din cele mai atractive jocuri ale rundei. Înainte de toate, prin numele și tradiția cu care cele două se mândresc, apoi prin faptul că FC Argeș și U Craiova 1948 au oferit meciuri spectaculoase în acest start de sezon. 

Curios este că ultimele dueluri ”head-to-head” au fost foarte sărace în reușite. În sezonul trecut, când s-au încleștat tur-retur în campionatul regulat, fiecare dintre cele două s-a impus acasă cu același scor, 1-0. De asemenea, 1-0 a fost pentru Argeș acasă, și înaintea confruntărilor de anul trecut, în 2009. Ultimele șase jocuri directe găzduite oficial de piteșteni au avut ”0-2 goluri” la final.

cota2.ro

Gazdele din seara asta, au învins cu două goluri diferență în cele două dispute de pe teren propriu din 2022/2023: 2-0 cu UTA și 3-1 cu ”U” Cluj.

De retinut ca ultimul egal într-un meci competitiv de acasă al argeșenilor a fost în 27 februarie, 0-0! 

  • FC Arges: L W L W W
  • U Craiova 1948: L D W L W

Alb-albaștrii au 4 puncte în 4 runde, dar elevii lui Marius Croitoru au lăsat o impresie bună, chiar dacă au cedat în ultima etapă, 1-2, ca și gazdă, cu Universitatea Craiova. A fost ”GG” în toate cele patru meciuri din actualul sezon al SuperLigii, tot ”GG” fiind și în ultimele cinci deplasări ale oltenilor. 

Interesant este că U Craiova 1948 a fost condusă cu 0-1 în fiecare din cele patru etape ale prezentei ediții. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FC Arges vs U Craiova 1948
Pronostic:
PsF X
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro