Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

BETANO

Halep vine obosita in marea finala de la Toronto, Canada, acolo unde va da de brazilianca de 1,85 m după ce Karoline Pliskova a cedat cele 2 seturi in favoarea locului 24 WTA. Halep a trecut in 3 seturi intr-un meci foarte spectaculos, câștigând în cele din urmă cu Pegula, după ce romanca a cedat primul set în favoarea americancei. Mă aștept la un meci spectaculos decis în 3 seturi.

---------------------------------------

cota2.ro

FCSB este fără victoria în primele 4 etape, fiind o premieră pentru roș-albaștri. Aceștia nu au avut un astfel de start de ani buni, iar parcă trofeul de campionă pare destul de greu de atins și în acest sezon. Chindia, adversarul de astăzi se află și ea în aceeași situație, adică fără victorie în primele 4 etape, ocupând o poziție mai joasă de FCSB din cauza golaverajului. Mă aștept la un meci controlat de gazde, având în vedere presiunile patronului și a fanilor.

---------------------------------------

Craiova a reușit marea calificare în faza următoarea a Conference League după victoria superbă în fața Zoryei cu 3-0 în fața propriilor fani. Deși este puțin obosită după jocurile din Europa, Craiova are în față cel mai ușor adversar. Mioveni, ocupă ultimul loc în Superliga, cu 10 goluri încasate, având cea mai slabă apărare din campionat. Mă aștept la o victorie a oltenilor în fața fanilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Haddad Maia vs Simona Halep
Pronostic:
+5.5 handicap gameuri Haddad Maia
Cota
1.30
FCSB vs Chindia Targoviste
Pronostic:
1X si sub 4.5 goluri
Cota
1.26
Universitatea Craiova vs CS Mioveni
Pronostic:
1X si sub 4.5 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.10
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro