Ponturi Pariuri Fotbal West Ham vs FCSB

BETFAIR SPORTSBOOK

După cinci ani, FCSB este din nou în grupele unei întreceri UEFA. Iar grupa B a Conference League este una mai mult decât provocatoare. ”Roș-albaștrii” încep cu o deplasare teribilă: astazi, de la ora 22, FCSB joacă cu West Ham United, în această serie mai fiind repartizate Anderlecht Bruxelles și Silkeborg.

Diferența dintre cele două grupări este însă evidentă. Valoarea lotului englezilor este cotată la site-urile de specialitate la 432,5 milioane de euro, față de cele 43 de milioane la care este evaluată gruparea ”roș-albastră”. 

cota2.ro

FCSB s-a odihnit și în weekend, meciul cu CFR Cluj fiind amânat, pentru ca vicecampioana să pregătească deplasarea de la Londra. Astfel, cu două jocuri disputate mai puțin, ”roș-albaștrii” sunt abia pe 13 în SuperLiga, cu 7 puncte. Ultimul duel intern a fost pierdut clar, 1-3 la Farul Constanța. 

Ultimele cinci dispute oficiale ale echipei lui Nicolae Dică au generat spectacol total. Toate aceste cinci jocuri au avut ”GG” și ”Over 2,5 goluri” la final, înscriindu-se 20 de goluri! Partidele recente ale FCSB sunt echilibrate, șapte din ultimele nouă jocuri ale bucureștenilor având o diferență de cel mult un gol. 

  • West Ham: L D W W L
  • FCSB: L D W L W

West Ham a avut nevoie doar de un tur pentru a ajunge în grupele UECL, formația scoțianului David Moyes trecând fără probleme de Viborg (3-1/3-0). 

În campionat însă, au și ei un traseu slab. După șase runde, londonezii au numai patru puncte, stând pe locul 18. În weekend, West Ham a cedat cu 1-2 contra lui Chelsea, însă a fost vizibil dezavantajată de arbitri. Singurul triumf stagional din Premier League a fost un 1-0 la Aston Villa.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
West Ham vs FCSB
Pronostic:
1 P1.5g/meci P5.5cornere/meci P1.5cornereFCSB/meci
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 5.28
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro