Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Voluntari

Fortuna

FCSB are o perioadă intensă, fiind implicată în meciurile din Conference League, însă nu trebuie să ignore campionatul intern. ”Roș-albaștrii” au două meciuri mai puțin jucate în SuperLiga 2022/2023, dar oricum se află pe un loc jenant față de așteptările clubului. FCSB este pe 13, cu numai șapte puncte.

In seara asta, de la ora 21:00, vicecampioana României primește vizita unei alte echipe care trece printr-o criză de rezultate. FC Voluntari este abia pe 12, cu 8 puncte. Voluntarenii au fost cei care au compromis șansele la titlu ale FCSB, pe finalul sezonului trecut, când la ultimul meci direct au scos în 2-2, ca și gazde, în Arena Națională. 

cota2.ro

Per total însă, FCSB conduce clar la victorii directe, 8-3 din 16 confruntări directe. Ultima victorie oficială a voluntarenilor în fața FCSB a fost chiar în urmă cu doi ani, 2-1, acasă. 

  • FCSB: L L D W L
  • Voluntari: L L D L D

Echipa lui Nicolae Dică revine acasă după ce a condus cu 1-0 la West Ham până-n minutul 68, pierzând în final cu 3-1. La Londra, a fost cel de-al șaselea joc oficial la rând pentru FCSB cu ”GG”, dar și cel de-al patrulea consecutiv în care s-au marcat patru goluri în total! În ultimul meci de campionat, bucureștenii au pierdut cu 1-3 la Farul. 

Singurul triumf din SuperLiga este cel cu Chindia, 3-2 acasă, în 14 august. 

Deocamdată, voluntarenii au scos doar un punct în ultimele patru etape. În weekend-ul trecut, ilfovenii au cedat acasă, 0-1. Ultimul triumf datează din 30 iulie, 3-0 acasă cu UTA. 

Voluntariul nu a reușit să marcheze deloc în patru din ultimele cinci runde!

Cred ca este cazul ca FCSB sa castige cele 3 puncte puse in joc si sa inceapa sa lege victorii daca vrea sa ajunga in play-off.Ca pronostic ,voi juca 1 solist.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
FCSB vs Voluntari
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro