Ponturi Pariuri Fotbal Bayern vs Barcelona

Superbet

În cel mai tare meci din etapa a doua a grupelor Champions League, bavarezii joacă împotriva catalanilor, in seara asta, de la ora 22:00, pe Allianz Arena.Robert Lewandowski se întoarce la Munchen mai devreme decât și-ar fi imaginat probabil în vară, atunci când a ales să plece de la Bayern la Barcelona. 

Este al doilea sezon la rând când cele două echipe se întâlnesc în faza grupelor, după ce, acum un an, Bayern a câștigat ambele meciuri cu 3-0 și a contribuit decisiv la retrogradarea Barcelonei în Europa League. Campioana Germaniei a ajuns la șapte succese consecutive în fața catalanilor, iar cel mai răsunător este acel 8-2 din sferturile de finală ale sezonului 2019/20. 

cota2.ro

Bayern Munchen a început tare noul sezon al Ligii Campionilor, cu o victorie mai clară decât o arată scorul, 2-0 cu Inter, la Milano, în urmă cu o săptămână. Jocul de pe ”Meazza” ar trebui să confirme faptul că echipa lui Julian Nagelsmann nu ar trebui să aibă probleme în a trece de această grupă, din care mai face parte și Viktoria Plzen. 

  • Bayern: D W D W D
  • Barcelona: W W W W D

Bavarezii au început să întâmpine însă dificultăți în Bundesliga, competiția pe care au dominat-o în ultimul deceniu. După trei victorii clare în startul campionatului, Bayern n-a mai câștigat în ultimele trei partide și se poate declara mulțumită că a rămas la doar două puncte în urma noului lider, Union Berlin. 

Contra Barcelonei și mai ales împotriva lui Lewandowski, motivația ar trebui să fie una superioară celei din alte meciuri. Bavarezii își doresc să arate chiar contra polonezului că nu îi simt lipsa, așa cum au părut că demonstrează în primele jocuri din sezon. 

FC Barcelona le-a dat ocazia contestatarilor să facă glume pe seama echipei după prima etapă, când a făcut doar un 0-0 cu Rayo Vallecano, pe teren propriu. De atunci, formația lui Xavi a mers perfect, câștigând toate partidele la scor. Vorbim de patru în La Liga, acolo unde e la două puncte în spatele lui Real Madrid, care s-a impus în toate rundele, și de una în Champions League. 

După 4-1 la San Sebastian cu Real Sociedad, 4-0 acasă cu Valladolid și 3-0 cu Sevilla, pe ”Sanchez Pizjuan”, Barcelona a început tare și în Champions League, învingând-o cu 5-1 pe formația care probabil va termina ultima în această grupă, Viktoria Plzen.

Chiar daca cifrele sunt de partea gazdelor in seara asta si aici ma refer la cifrele din meciurile directe,unde au 4 victorii consecutive,eu voi merge o dubla pe oaspeti datorita formei prin care trec.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bayern vs Barcelona
Pronostic:
X2
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro