Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

Superbet

1.AC Milan joacă astazi, de la 19:45, pe San Siro, împotriva lui Dinamo Zagreb, liderul surpriză de după prima etapă. AC Milan a câștigat mereu atunci când s-a duelat cu ”plavii” (patru confruntări, ultimele în preliminariile UCL din 2000) și ar cam trebui să-și păstreze procentajul maxim pentru a nu-și complica soarta calificării. 

AC Milan este neînvinsă de la returul semifinalelor Cupei Italiei cu Inter, din sezonul trecut, a luat titlul între timp, iar acum face parte din tripleta care conduce în Serie A, alături de Napoli și Atalanta. Cu toate acestea, Il Diavolo încă n-a reușit să lege victoriile în toate competițiile, în actualul sezon. Până acum, a alternat succesele cu egalurile. 

cota2.ro

  • AC Milan: W D W D W
  • Dinamo Zagreb: W W W W W

În weekend, Milan a reușit să câștige însă un meci mult mai complicat decât ar trebui să fie cu Sampdoria. S-a impus cu 2-1 în ceea ce a fost și prima victorie în deplasare din acest sezon pentru rossoneri.

Dinamo Zagreb a început sezonul devreme, atât pe plan intern, unde a câștigat Supercupa cu Hajduk Split, la loviturile de departajare, și meciul din prima etapă cu Lokomotiva Zagreb, cât și pe plan continental, întrucât a pornit din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor. A trecut destul de greu de macedonenii de la Shkupi, cu egal acasă și victorie în deplasare, ceva mai simplu de Ludogorets, cu dublu succes, și după 210 minute de Bodo/Glimt, în fața căreia a pierdut în Norvegia, iar, acasă, a avut nevoie de prelungiri. 

2.În etapa a doua a fazei grupelor din UEFA Champions League, Maccabi Haifa va juca împotriva lui Paris Saint-Germain, pe Sammy Ofer Stadium, astazi, de la ora 22:00. Partida marchează o revenire în Israel pentru campioana Franței, acolo unde a mai fost și în startul sezonului. La Tel Aviv, Christophe Galtier a debutat pe banca lui PSG în Supercupa câștigată în fața lui Nantes. 

Maccabi Haifa se va reîntâlni cu PSG după ce a mai avut un duel cu actuala campioană a Franței în primul tur al Cupei Cupelor din 1998/99. Atunci, în practic o altă epocă, israelienii au reușit să îi elimine pe parizieni, după 1-1 în deplasare și 3-2 acasă. Astfel de rezultate par acum imposibil de realizat, având în vedere diferența dintre echipe. 

Oaspetii din seara asta au reușit să treacă de preliminariile UCL, trecând de Olympiacos, Apollon Limassol și Steaua Roșie Belgrad, iar, în campionat, au punctaj maxim după patru etape. În grupe am văzut deja că este vorba despre o altă poveste. Săptămâna trecută, campioana Israelului a avut puține șanse la Lisabona, fiind învinsă de Benfica cu 2-0. 

  • Maccabi Haifa: W L W W W
  • PSG: W W W W D

În prima etapă din Champions League, PSG a câștigat cu 2-1, acasă, cu Juventus, lăsând senzația că nu vrea să forțeze mai mult. Apoi, în weekend, s-a impus cu 1-0 contra lui Brest, dar meciul se putea complica pe final, dacă bretonii nu ratau un penalty. 

În mod normal, la Haifa ar trebui să se pună doar problema scorului, mai ales dacă Christophe Galtier va folosi cei mai buni jucători. 

3.De 13 ani nu a mai început Real Madrid un sezon cu 7 victorii în primele șapte partide oficiale ale sezonului, mai exact din ediția 2009/2010, cu Manuel Pellegrini pe bancă.In seara asta, în runda a doua a Ligii Campionilor, în fața lui Leipzig, „galacticii” își pot îmbunătăți recordul, ducându-l la opt victorii în primele opt meciuri.

RB Leipzig vine pe Santiago Bernabeu după victoria cu 3-0 în fața Borussiei Dortmund, în campionat, o victorie care mai șterge din dezamăgirea eșecului din primul meci din grupa F din Champions League, 1-4 acasă cu Șahtior Donețk.

„Galacticii” vin după o victorie cu 3-0 în deplasare, cu Celtic, în prima rundă a Ligii Campionilor, respectiv 4-1 cu Mallorca, în campionat, în etapa cu numărul 5. În total, în cele șapte partide disputate până acum, „Los blancos” au marcat 20 de goluri și au încasat cinci.

  • Real Madrid: W W W W W
  • Leipzig: W L L W W

După eșecul cu Șahtior de săptămâna trecută, Leipzig a schimbat antrenorul. L-a demis pe Domenico Tedesco și l-a numit în locul italianului pe Marco Rose, care a debutat cu o victorie cu 3-0 chiar împotriva fostei sale echipe, Borussia Dortmund. Fostul antrenor este cel care a dus-o pe Leipzig până în semifinalele Europa League, în sezonul trecut, și care a adus primul trofeu din istoria clubului, Cupa Germaniei în sezonul 2021/2022.

În urma victoriei cu 2-0 în fața Borussiei Mönchengladbach, în etapa a șasea a Ligii Campionilor UEFA 2020/21, Real Madrid a ajuns la un bilanț de 26 de victorii, șase egaluri și trei înfrângeri pe teren propriu împotriva cluburilor din Bundesliga.

Leipzig a câștigat două din ultimele șapte meciuri disputate în deplasare în UEFA Champions League, pierzând celelalte cinci.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
AC Milan vs Dinamo Zagreb
Pronostic:
PsF 1
Cota
1.22
Maccabi Haifa vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.20
Real Madrid vs Leipzig
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.40
Cota finala: 2.05
Profit: 8.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro