Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

Superbet

1.În primul meci, cele două trupe care se vor duela în partida din seara asta de la ora 22, în fața unor tribune pline, au consemnat scoruri oarecum așteptate. FCSB a cedat cu 1-3 la West Ham United, iar Anderlecht a dispus acasă cu 1-0 de Silkeborg.

FCSB și Anderlecht nu au mai reușit să fie în prim-plan în ultima perioadă. ”Roș-albaștrii” nu au mai fost campioni din 2015, în timp ce ”violeții” nu s-au mai impus în Jupiler League de cinci sezoane. Totuși, Anderlecht stă destul de bine din punct de vedere al valorii lotului. Site-urile de specialitatea evoluează gruparea belgiană la aproape 100 de milioane de euro, de trei ori mai mult decât vicecampioana României. 

cota2.ro

FCSB rămâne cu un singur triumf în SuperLiga! Luni seara, vicecampioana a fost blocată pe propriul teren, 1-1 cu Voluntari, golul ilfovenilor venind în minutul 90+6 din penalty! Astfel, cu un singur triumf, 3-2 cu singura echipă fără victorie în campionat, Chindia, formația lui Nicolae Dică este pe loc de baraj, 13, cu 8 puncte.

  • FCSB: D L L D W
  • Anderlecht: L W D L L

Nici la Anderlecht lucruri nu merg grozav în campionat. În weekend, ”violeții” au cedat cu 1-2 la Westerlo, astfel că actualmente sunt pe locul 9 în Jupiler League, cu numai zece puncte din opt meciuri.

Triumful cu Silkeborg constituie singurul din ultimele șase partide oficiale. În atac, Anderlecht nu excelează, având șase meciuri în ultimele șapte competitive cu cel mult un gol marcat. 

Totuși, FCSB trebuie să fie atentă la tânărul atacant Fabio Silva (20 de ani). Împrumutat de la Wolves, lusitanul are deja patru goluri în campionat și trei reușite în Conference League.

2.Joi, cu incepere de la ora 22.00, avem in Conference League si disputa dintre Silkeborg si West Ham.Danezii de la Silkeborg au pierdut cu 1-0 primul meci din grupa in fata echipei Anderlecht dupa un meci bun ,primind acel gol in finalul meciului.Dupa acea infrangere,danezii au reusit o victorie in campionat in fata lui Aarhus cu 1-0.

De partea cealalta,West Ham a inceput cu o victorie in Conference League dupa ce la pauza a fost condusa cu 1-0 de FCSB.Fata de adversara ei,West Ham trece printr-o perioada buna,fiind invinsa doar de Chelsea in ultimele 5 meciuri disputate.

  • Silkeborg: W L L L D
  • West Ham: W L D W W

Favorita la orice casa de pariuri este West Ham, datorita lotului mai puternic si datorita formei prin care trece si de aceea aleg sa joc o varianta pe ea.Cu siguranta la pauza sau la final se va impune.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Anderlecht
Pronostic:
Anderlecht marchează peste 0.5 goluri Anderlecht va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.60
Silkeborg vs West Ham
Pronostic:
PsF 2
Cota
1.35
Cota finala: 2.16
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro