Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

1.Unul dintre cele mai atractive dueluri din etapa a 11-a a SuperLigii este cel de pe arena ”Ilie Oană”,astazi , de la ora 21:00. 

Farul Constanța vine la Ploiești din postura de lider la zi: dobrogenii au 21 de puncte, la fel ca Rapid și la ora actuală beneficiază de cel mai bun atac din SuperLiga, cu 19 reușite. Petrolul se afla pe pozitia a 4-a cu 17 puncte.

cota2.ro

Petroliștii au pierdut în ultima rundă, 1-2 la Hermannstadt, asta după ce au consemnat un șir de invincibilitate de șapte jocuri. ”Galben-albaștrii” sunt încrezători: acasă, Petrolul este greu de bătut. Practic, în ultimul an, prahovenii au cedat doar de două ori acasă: 0-1 cu U Craiova 1948 (21 septembrie 2021, în Cupă) și 0-1 cu Voluntari (SuperLiga, 18 iulie 2022). 

  • Petrolul: L W W D W
  • Farul: W L W W W

Formația lui Gheorghe Hagi și-a revenit iute după primul eșec stagional (3-4 la CS Universitatea Craiova). În etapa trecută, ”alb-albaștrii” au trecut clar acasă de FC Argeș (3-0). 

2.Gazdele au obținut un rezultat bun în runda trecută, când au plecat neînvinși de pe terenul vicecampioanei FCSB, dar sunt mai departe situați în zona periculoasă a tabelei, mai exact pe 12, cu 9 puncte.

În primele dueluri directe, jucate anul trecut, voluntarenii s-au impus de fiecare dată: 2-1, în Ilfov, respectiv 2-0 în Bănie. 

Voluntariul a ajuns la nu mai puțin de șapte meciuri la rând fără victorie, în acest răstimp ilfovenii scoțând trei egaluri. Este de asemenea de remarcat că șase din ultimele șapte dispute ale gazdelor de vineri au avut scoruri la limită. 

  • Voluntari: D L L D L
  • U Craiova 1948: W D W L L

Oltenii au șapte puncte scoase în ultimele trei runde, în etapa anterioară ei trecând cu 1-0 acasă de Rapid. 

”Alb-albaștrii” au devenit ceva mai pragmatici: în ultimele cinci meciuri de SuperLiga nu au marcat niciodată mai mult de un gol/joc. 

Cinci din ultimele șase partide ale echipei lui Marius Croitoru au avut ”Under 2,5 goluri” la final. Pe de altă parte însă, este de semnalat că „juveții” au marcat cel puțin o dată în fiecare din ultimele nouă deplasări din SuperLiga! 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs Farul
Pronostic:
2-6g/meci
Cota
1.50
Voluntari vs U Craiova 1948
Pronostic:
S6.5cartonase/meci
Cota
1.45
Cota finala: 2.17
Profit: 7.02
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro