Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.85

NetBet

Drogheda intalneste pe Finn Harps intr-un meci restant din Irlanda. Inceputul de sezon a adus partide cu multe goluri de partea gazdelor, 16:3 golaveraj in 3 runde si o medie de 6.3 goluri/meci, astfel ma astept ca si azi sa iasa scantei, iau un 2+ asiatic aici la NETBET.


cota2.ro

Cadiz si Huesca se intalnesc intr-o partida cu implicatii majore in lupta pentru promovare, oaspetii fiind pe 2 cu 57 de puncte, la egalitate cu liderul Vallecano care a jucat etapa asta pe cand gazdele sunt pe 4, cu 3 puncte mai putin. Hueasca nu a rupt gura targului departe de casa, 5 victorii,5 remize si 5 esecuri pe cand gazdele au pierdut o sigura data in propriul fief, avand alte 9 victorii si 6 remize si cea mai buna aparare pe teren propriu, doar 8 goluri primite.


JL Bourg are o partida dificila cu Le Mans si dupa forma recenta merg pe mana oaspetilor. Le Mans se tine in coasta liderului Monaco si a castigat 9 din ultimele 10 partide in campionat pastrand o pozitie foarte avantajoasa pentru batalia din play-off. JL Bourg are si ea pretentii la top8 insa a cedat 6 din ultimele 7 meciuri si a coborat pana pe locul 7, fiind in mare pericol sa iasa din zona play-off-ului daca continua pe aceasta linie. In tur Oaspetii s-au impus la 21 de puncte diferenta si cred ca pot bifa alt succes in aceasta seara, avand si un lot mai puternic si rezerve care se ridica la nivelul primului 5 al gazdelor.


Mayer L./Schwartzman D. intalneste perechea favorita a publicului, Bryan B./Bryan M.Chiar daca anii de glorie ai americanilor au apus acestia continua sa se lupte suprematia la dublu si jucand la turneele 'de casa' continua sa fie cotati ca mari favoriti. Mayer L./Schwartzman in schimb fac pereche a 3a oara in cariera si au obtinut prima victorie in runda precedenta la Mayer L./Schwartzman insa nu va fi suficient, Fratii Bryan au toate armele si atuurile pentru un succes fara emotii.




Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Drogheda vs Finn Harps
Pronostic:
peste 2+ (asiatic)
Cota
1.62
Cadiz vs Vallecano
Pronostic:
1x
Cota
1.28
JL Bourg vs Le Mans
Pronostic:
2
Cota
1.80
Mayer L./Schwartzman D. vs Bryan B./Bryan M.
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 4.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro