Ponturi Pariuri Fotbal FC Arges vs CFR Cluj

BETFAIR SPORTSBOOK

Astazi, de la ora 20:30, ultimul meci din etapa a 11-a SuperLigii îi găsește pe ambii ”principali” în situații delicate. FC Argeș este pe locul 10, cu 13 puncte, despre antrenorul Andrei Prepeliță vehiculându-se în mod insistent prin presă că va fi demis dacă nu va scoate șase puncte din următoarele două jocuri. 

CFR Cluj nu stă chiar rău în SuperLiga, campioana mai având două restanțe de disputat. Ardelenii sunt pe 7, cu 15 puncte, însă la ultimul joc, pierdut acasă în Europa, fanii au cerut demisia lui Dan Petrescu.

cota2.ro

CFR a câștigat ”la zero” în fiecare din ultimele șase meciuri directe, disputate de la promovarea argeșenilor din 2020! Iar în ultimul joc, disputat în Trivale, piteștenii au pierdut cu 0-6 în fața campioanei en-titre... Ultima victorie a Argeșului în fața ”feroviarilor” datează din 27 aprilie 2005, 2-0, acasă! 

  • FC Arges: L L D W W
  • CFR Cluj: L W D W L

Argeșenii au una din cele mai slabe defensive din SuperLiga, cu 14 goluri primite. ”Alb-violeții” revin acasă după două eșecuri la rând: 0-1, la Pitești, cu Hermannstadt, respectiv 0-3 la Farul. Trupa din Trivale are trei partide la rând fără gol marcat. 

De asemenea, piteștenii au primit cel puțin un gol în fiecare din ultimele patru jocuri disputate acasă. 

Altfel, să menționăm că egalul recent de la Botoșani (0-0) constituie singurul egal oficial al argeșenilor din 27 februarie încoace. 

CFR a pierdut mai degrabă nemeritat acasă cu Sivasspor, 0-1, în Conference League, având numai trei victorii în ultimele opt dispute competitive. Ultimul meci din campionat a fost însă adjudecat, 2-0 cu CS Universitatea Craiova. Astfel, clujenii au trei meciuri la rând cu ”0-2 goluri” la final. 

Altfel însă, este demn de semnalat că ”alb-vișiniii” nu au decât un singur eșec oficial în deplasare în 2022/2023, un 1-3 la U Craiova 1948, în 31 iulie. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Arges vs CFR Cluj
Pronostic:
P0.5g/meci CFR P3.5cornere/meci S12.5cornere/meci
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 5.81
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro