Ponturi Pariuri Fotbal Wuhan Yangtze vs Shenzhen

Superbet

Din lipsa de meciuri mi-am clatit un pic ochii in meciurile din campionatul Chinei, asa ca sa-i dam drumul si cu un pronostic castigator.

Wuhan Yangtze a marcat 16 goluri în ultimele 10 meciuri, reușind astfel să marcheze în medie 1,6 goluri pe meci. Aceștia au încasat în aceeași perioadă 22 de goluri, având o medie de 2.2 goluri încasate.

cota2.ro

Shenzhen a marcat 11 goluri în ultimele 10 meciuri. Shenzhen a reușit să marcheze în medie 1,1 goluri pe meci, însă aceștia au încasat mai multe goluri decât echipa gazdă și anume 26 de goluri, ajungând la o medie de 2.6 goluri încasate/ meci.

Forma echipelor

În ultimele 10 meciuri de acasă, Wuhan Yangtze a câștigat de 2 ori, a pierdut de 5 ori și a încheiat 3 meciuri la egalitate, demonstrând că meciurile de pe teren propriu nu sunt chiar un atuu, aceștia arătând o slabă tenacitate defensivă în ultimele jocuri. Wuhan Zall a demonstrat rar tenacitate defensivă în ultimele jocuri. Wuhan a incasat cel putin un gol de la adversari in 4 din ultimele 5 jocuri, iar in 5/5 au fost marcate peste 2.5 goluri.

În ultimele 10 meciuri în deplasare, Shenzhen a câștigat de 3 ori, a pierdut de 6 ori și a încheiat un singur meci la egalitate. Defensiva celor de la Shenzhen FC a primit 19 goluri în ultimele șase meciuri, cauzand un șir de performanțe slabe de 5 infrangeri consecutive.

Ambele formații suferă la capitolul apărare, însă forma oaspeților lasă de dorit. În ultimele 3 meciuri au pierdut cu scoruri extreme precum 5-1, 5-1 si 4-1, ceea ce mă îndeamnă la un meci cu goluri.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Wuhan Yangtze vs Shenzhen
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 0.75
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro