Ponturi Pariuri Fotbal Scoția vs Ucraina

Superbet

Scoţia - Ucraina, meci contând pentru Liga B - Grupa A din UEFA Nations League, este programat, astăzi 21 septembrie, de la ora 21;45, pe “Hampden Park” din Glasgow. Victoria în fața Scoției cu 1-3 a reprezentat primul meci jucat de ucraineni după ce ţara lor a fost invadată de Rusia.

Scoţia ocupă locul 2 în grupă, cu şase puncte din trei meciuri, 2-0 cu Armenia (a), 0-3 cu Irlanda (d) şi 4-1 cu Armenia (d); britanicii antrenaţi de Stephen Clarke (din 2019) încă păstrează şanse de a promova în Liga A sau de a merge în play-off-ul pentru calificarea la Euro 2024 chiar şi de pe poziţia a doua. De mentionat este faptul că Scotia este neinvinsa in ultimele 8 partide, perioada in care a inregistrat 6 victorii si doua remize. Ultimul joc disputat a fost un amical cu Austria, incheiat la egalitate, scor 2-2.

cota2.ro

Cele două echipe naţionale s-au întâlnit o singură data în ultimii 15 ani, în semifinalele play-off-ului pentru calificarea la CM 2022 din Qatar, unde am menționat că ”cimpoierii” au pierdut. Însă, acesta fost singurul meci pierdut pe teren propriu de Scoţia din ultimele 14; la rândul ei, Ucraina a marcat în 11 din ultimele 12 partide jucate în deplasare în Liga Naţiunilor. Deși problemele din Ucraina nu s-au încheiat, trupa lui Oleksandr Petrakov a reusit sa se redreseze si a disputat 3 partide amicale, cu Monchengladbach (victorie 2-1), Empoli (victorie 3-1) si Rijeka (1-1). Astfel, Ucraina a ajuns la 10 partide consecutive fara infrangere (4 victorii si 6 remize).

Totuși, scoțienii au o revanșă de luat și consider că va fi un meci tensionat. Pariul propus este jucat la SUPERBET și îl gășiti la secțiunea SuperPariuri din cadrul ofertei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Scoția vs Ucraina
Pronostic:
Scoţia marchează sub 2.5 goluri; Ucraina marchează sub 2.5 goluri; sub 6.5 cornere fiecare echipă
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 0.70
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro