Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.53

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Belgia și Țara Galilor se înfruntă in seara asta de la ora 21:45, într-un meci din Grupa A4 în Liga Națiunilor. Gazdele rămân în cărți pentru calificarea în Final Four doar cu un succes. De puncte au nevoie și galezii, care încearcă să evite retrogradarea în Liga B.

Jocurile cu Țara Galilor și Olanda din aceste zile sunt însă foarte importante pentru Roberto Martinez . Sunt ultimele teste înaintea Cupei Mondiale care începe în noiembrie. Belgia este considerată printre marile favorite la turneul final și chiar are obiective mari. Cu excepția lui Romelu Lukaku, accidentat, toate numele importante sunt în cantonament. Kevin de Bruyne și Eden Hazard ar putea fi titularizați și cu Țara Galilor.

cota2.ro

  • Belgia: W D W L W
  • Tara Galilor: L D L W L

Bale & Co au obținut doar un punct după primele patru jocuri în grupă, în meciul tur cu Belgia. Au pierdut alte trei jocuri la limită, două cu Olanda și unul cu Polonia.

Dacă ar fi vorba de o presiune pe acest meci, atunci aceasta este mai mare pe Țara Galilor, pentru că încearcă să evite retrogradarea, imediat după ce a obținut promovarea. Galezii au de recuperat un handicap de trei puncte față de Polonia. Cele două se vor înfrunta în ultimul meci din grupă.

2.Turcia are un parcurs perfect în actuala ediție a Ligii Națiunilor. E adevărat, într-o grupă foarte accesibilă. Naționala lui Stefan Kuntz a câștigat toate meciurile, marcând 14 goluri fără a primi vreunul. 

Partida dintre Turcia și Luxemburg va avea loc joi seara, de la ora 21:45, pe stadionul Fatih Terim din Istanbul. Se anunță o confruntare dezechilibrată, în care gazdele sunt de departe favorite la cele trei puncte puse în joc. Manșa tur a fost unul interesant, dar pe care Luxemburg a pierdut-o cu 0-2. Cele două fac parte din Grupa 1, Liga C, alături de Insulele Feroe și Lituania.

Turcia are cel mai valoros lot în Liga C, iar în aceste condiții n-ar trebui să aibă mari emoții în privință promovării. După primele patru partide este neînvinsă și mai are nevoie de un rezultat de egalitate pentru a fi sigură de primul loc. În total a marcat 14 goluri, iar poarta a rămas intactă în cele 360 de minute.

  • Turcia: W W W W L
  • Luxemburg: D L W W L


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Belgia vs Tara Galilor
Pronostic:
1 P5.5 cornere/meci S5.5g/meci
Cota
1.63
Turcia vs Luxemburg
Pronostic:
1 P1.5g/meci P5.5cornere/meci
Cota
1.55
Cota finala: 2.53
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro