Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.93

Superbet

1.Germania și Ungaria se vor întâlni in seara asta, de la ora 21:45, pe Red Bull Arena din Leipzig, într-un meci care ar putea decide câștigătoarea grupei A3 din UEFA Nations League. În același timp, pentru nemți, cele două jocuri din această lună reprezintă și o repetiție generală înaintea Cupei Mondiale, care începe în noiembrie. 

Hansi Flick vrea să ajungă la Cupa Mondială ca un selecționer neînvins. După ce a preluat echipa națională de la Jogi Loew, după Euro 2020, fostul antrenor al lui Bayern a condus ”Mannschaft-ul” spre victorie în toate meciurile rămase din preliminariile Cupei Mondiale. 

cota2.ro

Primele remize au venit abia în acest an. O serie de patru jocuri încheiate 1-1 a început în martie, cu amicalul cu Olanda și a continuat în primele trei partide din Nations League, în Italia, acasă cu Anglia și în Ungaria. Aceasta s-a oprit la Monchengladbach, cu un categoric 5-2 în fața Italiei, care îi menține pe nemți la un punct în urma liderului surpriză Ungaria. 

  • Germania: W D D D D
  • Ungaria: W D L W W

Ungaria este surpriza acestei ediții din Nations League. După cele patru etape din iunie, maghiarii conduc într-o grupă în care păreau victime sigure, cu Germania, Italia și Anglia. Doar Squadra Azzurra a reușit să se impună până acum contra ungurilor, în timp ce Anglia s-a înclinat în ambele partide. Selecționata lui Marco Rossi a câștigat cu 1-0 la Budapesta și cu un incredibil 4-0 la Wolverhampton. 

Pentru Ungaria, o echipă necalificată la Cupa Mondială, aceste două meciuri rămase din Nations League, cu Germania și Italia, reprezintă tot ce a mai rămas în 2022, iar o calificare în faza finală a competiției ar fi o performanță uriașă. 

2.Astazi, de la ora 21:45, România joacă la Helsinki în penultima etapă din grupa B3 din Nations League. ”Tricolorii” speră să salveze pe final o campanie care până acum s-a derulat mult sub așteptări. 

Seria este condusă acum de Bosnia-Herțegovina, cu 8 puncte, secondată de o altă fostă republică iugoslavă, Muntenegru, cu un punct mai puțin. Finlanda are 4 puncte, în timp ce noi ținem ”lanterna roșie”, cu 3 puncte la activ. Teoretic, România mai poate prinde primul loc din grupă și urna 2 valorică din tragerea la sorți pentru calificările la Euro 2024. 

  • Finlanda: L L W D L
  • Romania: L W L L D

Deocamdată însă, statisticile românilor sunt modeste. ”Tricolorii” au cel mai slab atac (un gol) și cea mai slabă apărare din grupă (șase goluri încasate).

Dacă ne uităm în istoricul meciurilor directe, România este favorită categorică. Avem 13 confruntări ”all-time” cu finlandezii, la nivel amical sau competitiv, din care am scos nouă triumfuri și patru remize. Nu prea am avut bucurii în ultimele jocuri externe. România are două victorii în ultimele 12 deplasări, ambele cu 2-0: în Islanda (2 septembrie 2021), respectiv în Liechstenstein (14 noiembrie 2021). 

Elevii lui Markku Kanerva sunt la două eșecuri la rând, nici ei nefiind în cel mai bun moment: după înfrângerea din România, ei au cedat și în Bosnia-Herțegovina (2-3). Astfel, victoria cu 2-0 de acasă cu Muntenegru, din 7 iunie, este singura obținută de nordici în ultimele șapte dueluri internaționale. 

Acasă, Finlanda a savurat numai două triumfuri oficiale din octombrie 2020 încoace. 

Altfel, să notăm că duelul cu bosniacii a venit după șase jocuri la rând cu ”0-2 goluri” la final. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Ungaria
Pronostic:
1
Cota
1.33
Finlanda vs Romania
Pronostic:
1X & S4.5g/meci
Cota
1.45
Cota finala: 1.93
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro