Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.90

Superbet

1.Slovenia și Norvegia, două echipe în situații diferite în grupa B4 din UEFA Nations League, se vor întâlni astazi, de la ora 19:00, pe ”Stozice” din Ljubljana, în penultima etapă a acestei ediții. Scandinavii sunt pe punctul de a obține promovarea în Liga A, precum și asigurarea unui loc de play-off pentru Euro 2024, în timp ce ex-iugoslavii încearcă doar să evite retrogradarea în Liga C. 

Slovenia a avut parte de un an complicat, până acum, chiar dacă nu a pierdut decât două meciuri, adică o treime dintre cele disputate. N-a bătut însă pe nimeni în 2022, iar această serie a început în martie, când a remizat în meciurile amicale cu Croația (1-1) și Qatar (0-0). 

cota2.ro

Norvegia are acum ocazia revanșei cu slovenii, deși victoria nu ar fi neapărat necesară, dacă Serbia câștigă cu Suedia. Pe lângă Haaland, Solbakken nu i-a omis din lot nici pe Odegaard, Sorloth, King, Elyounoussi, Berge, Thorsby, Thorstvedt, Ajer, Meling, Ryerson sau Ostigard.

2.Cehia și Portugalia sunt adversare astazi, de la ora 21:45, în Grupa A2 din Liga Națiunilor. Obiectivele celor două reprezentative sunt diferite în ultimele două jocuri. Gazdele caută să-și păstreze locul la acest nivel, deci să evite retrogradarea. În schimb, Cristiano Ronaldo & Co sunt în luptă cu Spania pentru calificarea în turneul Final Four.

Cehia a ratat prezența la Cupa Mondială din Qatar 2022. A ajuns, așadar, la 16 ani de când nu mai ajunge la turneul final mondial. Selecționata lui Silhavy a fost stopată de Suedia, în primăvară, în drumul spre Cupa Mondială.

Portugalia a câștigat trofeul în prima ediția din Liga Națiunilor (2018/2019) și încearcă să revină în Final Four, după ce a ratat prezența în 2021. Selecționata condusă de Fernando Santos este pe locul 2 în grupă, la un punct în spatele Spaniei. Și rămâne în cursa de calificare cu cel puțin un egal la Praga. Pe 27 septembrie, lusitanii vor primi vizita Spaniei, într-un posibil meci de „care pe care”.

3.După patru meciuri disputate în grupa 2 a Ligii A din Nations League, Spania e lider și singura echipă neînvinsă, cu opt puncte din două victorii și două remize. In seara asta, echipa lui Luis Enrique primește vizita Elveției, ultima clasată, cu doar 3 puncte, pe La Romareda, din Zaragoza. Ibericii își pot asigura locul în play-off-ul UNL cu o victorie și dacă Cehia obține o victorie în fața Portugaliei, în timp ce elvețienii sunt la un pas de retrogradarea din Liga A.

În tur, în luna iunie, Spania s-a impus în deplasare, la Geneva, cu 1-0, grație unui gol marcat de Pablo Sarabia. 

4.Israel,conduce grupa cu 5 puncte cumulate dupa 3 etape, dar avansul este unul minim, poate termina chiar pe ultima pozitie.Doua remize cu Islanda ambele incheiate cu acelasi scor, 2-2, respectiv un succes in partida tur, 2-1 sunt rezultatele obtinute de elevii lui Alon Hazan in actuala campanie Nations League.Albania este ultima in clasament cu un singur punct castigat in doua partide dar cu un succes sambata seara poate reintra in cursa pentru promovare.

Avantajul sau fata de adversara din acest meci este ca are inca un meci de jucat, pe teren propriu cu Islanda.

5.Scotia,in ultimul duel din UEFA Nations League dinaintea meciului cu Irlanda si-a ridicat moralul prin succesul la scor impotriva Ucrainei.Este pe locul 1 in Grupa 1 din Liga B, cu 9 puncte. Are cinci puncte peste Irlanda si alte doua puncte peste Ucraina.Irlanda,modesta din mai multe puncte de vedere,a reusit o singura data sa castige in aceasta campania si implicit sa inscrie peste 1.5 goluri.

In partida tur dintre cele doua echipe, echipa gazda a defilat impotriva Scotiei, selectionata pe care a reusit sa o invinga cu 3-0. Imediat dupa acel duel a remizat la 1 si impotriva Ucrainei.

Ca urmare a celor intamplate pana in runda a 4-a, Irlanda este a 3-a in Grupa 1, cu 4 puncte, unul mai mult decat Armenia si cinci sub Scotia. 



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Slovenia vs Norvegia
Pronostic:
Norvegia marcheaza P0.5g/meci Norvegia P2.5cornere/meci
Cota
1.45
Cehia vs Portugalia
Pronostic:
X2
Cota
1.20
Israel vs Albania
Pronostic:
1X
Cota
1.38
Spania vs Elvetia
Pronostic:
Spania 1-3g/meci
Cota
1.30
Scotia vs Irlanda
Pronostic:
1X
Cota
1.25
Cota finala: 3.90
Profit: 23.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro