Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Belgia

BETFAIR SPORTSBOOK

Dacă nu avem parte de vreo surpriză, meciul dintre Olanda și Belgia, programat in seara asta, de la ora 21:45, pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam, în Grupa A4 din Liga Națiunilor, se joacă doar pentru a certifica calificarea gazdelor în Final Four-ul competiției. 

Înaintea ultimei etape, Olanda e lider, cu 13 puncte, și are avantajul victoriei cu 4-1 în fața Belgiei, care ocupă poziția a doua, la 3 puncte de primul loc. Cu alte cuvinte, naționala lui Louis van Gaal va rata Final Four-ul Ligii Națiunilor doar dacă va fi învinsă la 3 goluri sau mai multe. Un scenariu puțin probabil, ținând cont mai ales de forma excelentă a gazdelor.

cota2.ro

  • Olanda: W W D W W
  • Belgia: W W D W L

 A trecut mai mult de un an de când Olanda a pierdut ultima oară. La Euro 2020, turneu desfășurat anul trecut, tripla vicecampioană mondială s-a numărat printre marile dezamăgiri, fiind eliminată în optimile de finală, după 0-2 cu Cehia. Revenit pe banca naționalei, van Gaal a revitalizat echipa. Sunt 14 meciuri consecutive fără eșec (10 victorii, 4 remize), iar în cele mai recente 5 partide disputate, oalndezii au marcat de fiecare dată cel puțin două goluri. 

De altfel, cu 13 goluri înscrise, Olanda are cel mai bun atac din primul eșalon al Ligii Națiunilor (Belgia e pe 2 în topul ofensivelor, cu 11 reușite). În etapa precedentă, naționala Oranje s-a impus fără mari emoții în Polonia, scor 2-0, prin golurile înscrise de Gakpo și Bergwjin. 

Deși mai are șanse teoretice de calificare în Final Four, unde a fost prezentă la ediția precedentă, Belgia nu a convins în Liga Națiunilor 2022. Pe lângă eșecul categoric suferit în turul cu Olanda, bronzul ultimului Mondial a pierdut două puncte importante în Țara Galilor, unde a obținut doar un egal (1-1). 

În runda trecută, belgienii au câștigat acasă contra galezilor, scor 2-1, ambele goluri ale echipei lui Roberto Martinez fiind marcate în prima repriză, de De Bruyne și Batshuayi. Oaspeții trebuie să se descurce și de această dată fără principala lor armă ofensivă, Romelu Lukaku. Accidentat, atacantul de 29 de ani nu a fost convocat și a rămas la echipa de club, Inter, pentru a se reface. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Olanda vs Belgia
Pronostic:
Olanda P3.5cornere/meci P6.5cornere/meci P1.5g/meci
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro