Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.82

Superbet

1.Deoarece ilfovenii nu beneficiază de instalație de nocturnă, partida cu Rapid București, din cadrul play-off-ului de Cupa României, se va disputa în Giulești. Astfel, bucureștenii au o misiune infinit mai ușoară în partida din seara asta de la ora 21:30.

Cu siguranță, ”alb-vișiniii” vor să uite de contraperformanța de anul trecut, atunci când au fost eliminați din ”optimile” Cupei de secund-dvizionara Politehnica Timișoara (0-2) și să aibă un traseu cât mai lung în această competiție. 

cota2.ro

Rapidiștii au un sezon excelent până acum, fiind clasați pe 2, cu 24 de puncte. Alături de CFR, bucureștenii nu au bifat niciun scor de egalitate, având opt victorii și trei înfrângeri în SuperLiga. Totuși, ultima partidă nu a fost adjudecată prea ușor de echipa lui Adrian Mutu. Giuleștenii au trecut acasă cu 2-1 de penultima clasată, CS Mioveni, în condițiile în care, la 0-1, oaspeții au rămas cu un om mai puțin, golul victoriei venind abia în minutul 87. 

  • Afumati: L W W W L
  • Rapid: W L W W W

De retinut faptul ca ,de la inaugurarea noii arene, Rapidul a câștigat toate meciurile găzduite în stadionul ”Valentin Stănescu”, mai puțin ultima dispută de acasă din 2021/2022, 2-3 cu U Craiova 1948. 

CS Afumați este una dintre echipele bune ale Ligii 3. În finele sezonului trecut, ilfovenii au pierdut în semifinalele barajului de Liga 2, 2-3 și 0-2 cu CS Tunari. Actualmente, trupa antrenată de Vasile Neague este pe locul 3 în seria a 3-a a eșalonului terț, cu 9 puncte și fără vreun scor de egalitate consemnat în campionat, asemeni Rapidului. 

În weekend, Afumațiul a pierdut acasă cu 1-2 în campionat cu Recolta Gh. Doja. Interesant că tocmai pe această echipă au eliminat-o ilfovenii în drumul preliminariilor spre această fază, învingând-o cu 4-0.

2.In seara asta, de la ora 18:45, avem una dintre cele mai interesante partide din play-off-ul Cupei României. Deși sunt despărțite de un eșalon, Comunal Șelimbăr și Petrolul Ploiești pot genera un meci echilibrat, având în vedere traseul actual al gazdelor din confruntarea de la Mediaș. 

Anul trecut, cele două grupări s-au confruntat în premieră. Într-un meci de Liga 2, prahovenii au învins acasă cu 3-0. 

Comunal Șelimbăr este acum pe locul 3 în Liga 2, cu 14 puncte, la un singur punct de lidera Oțelul. Trupa pregătită de Eugen Beza are una dintre cele mai bune apărări din eșalonul secund, cu patru goluri primite în șapte etape. Sibienii au suferit doar o înfrângere în 2022/2023, un 0-1 la Viitorul Târgu Jiu, acesta fiind singurul insucces din 12 martie încoace, atunci când cedau cu același scor, tot la formație din Gorj. 

În ultima etapă de campionat, au învins cu 1-0 la Concordia Chiajna, victoria din Ilfov venind după un triumf lejer în Cupă, 3-0 la SR Brașov(Liga 3).

  • Selimbar: W W D L D
  • Petrolul: L L W W D

De retinut ca de la promovarea în eșalonul secund, în 2021, Șelimbăr nu a pierdut decât de două ori acasă! Asta, deși de la accederea în Liga 2, trupa sibiană nu a evoluat deloc pe propriul stadion.

Petrolul s-a oprit din traseul perfect, la un moment dat ajungând la șapte jocuri fără eșec, oaspeții de miercuri având acum două eșecuri succesive. Ploieștenii au pierdut cu 1-2 la Hermannstadt, chiar pe terenul de la Mediaș, iar apoi a cedat acasă cu 1-3 în fața Farului Constanța. Astfel, elevii lui Nicolae Constantin sunt pe locul 6, cu 17 puncte. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Afumati vs Rapid
Pronostic:
Rapid B. câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.30
Selimbar vs Petrolul
Pronostic:
Petrolul se califica
Cota
1.40
Cota finala: 1.82
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro