Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs Leverkusen

BETANO

Bayern Munchen, formație ce ocupă locul 5 în Bundesliga în prezent, va primi vizita celor de la Leverkusen, echipa in creștere de formă. Trupa lui Julian Nagelsmann a inceput foarte bine acest sezon, însă echipa s-a încurcat în campionat cu echipe modeste, pierzând pe terenul lui Augsburg în ultima etapă din Bundesliga. O parte bună pentru gazde, este Kingsley Coman, accidentat cu Bayern Munchen pe 9 septembrie şi absent de pe teren de atunci, care arputea reveni la antrenamente săptămâna viitoare.

Leverkusen a reușit performanța de a câștiga in fața lui Atletico Madrid în grupele UCL, însă în Bundesliga ocupă un dezonorabil loc 15, obținând o singură victorie în cele 7 etape disputate, cu o medie de 1.71 goluri încasate/ meci.

cota2.ro

Statistica ne mai arată că 13 dintre ultimele 15 meciuri directe s-au marcat sub 4.5 goluri. De asemenea, să notăm că Bayern are cinci victorii și o remiză în precedentele șase confruntări cu Leverkusen, iar patru dintre acestea au fost obținute la cel puțin două goluri diferență. 

Bayern are nevoie de confirmarea noii formații în noul sezon, iar trupa lui Nagelsmann trebuie să se concentreze și pe campionat, fiind la o distanță de 5 puncte de Union Berlin, ocupanta primei poziții la momentul de față.

Pariul propus este jucat la betano, folosind unealta de pariere BETBUILDER, formândo cota excelentă de 1.95.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayern Munchen vs Leverkusen
Pronostic:
1 solist; sub 5.5 goluri; sub 9.5 cornere Bayern Munchen
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 0.95
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro