Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.78

Superbet

Dragi pariori, vă propun un bilet de weekend pentru meciurile ce vor avea loc sâmbătă, bazat doar pe shortstats, adică statistici venite doar din ultimele 5 meciuri disputate si din ultimele întalniri directe.

CFR a pierdut avans în acest sezon, fiind doar pe locul 4 si la o distanță de 6 puncte de Farul și Rapid, ocupantele primelor 2 poziții cu același punctaj.

cota2.ro

În ultimele 5 meciuri directe nu s-au marcat mai mult de 1 gol, însă trebuie precizat că cele două nu s-au mai întâlnit din 2016. Petrolul are o medie de 1,1 goluri incasate/ meci in jocurile din deplasaresi cred ca vom avea parte de un meci echilibrat. CFR a marcat o singura data peste 2,5 goluri pe teren propriu in acest sezon.

--------------------------------

Liverpool a aratat ca poate reveni in acest sezon, desi startul a fost unul dezamagitor. Multe egaluri, infrangere cu United in derbi, desi veneau dupa ridicarea unei cupe castigate in fata lui City.

Liverpool vine dupa 3 victorii consecutive pe teren propriu, cea mai importanta fiind 2-1 cu Ajax in grupele UCL. Si sa nu uitam de acel 9-0 cu Bournemouth.

-------------------------------

Sevilla si Atletico Madrid au marcat impreuna in ultimele 2 meciuri, un singur gol, asa ca nu stiu de ce derbi vom avea parte. Eu cred ca vom vedea un joc circumspect din partea ambelor formatii, insa inclin putin pe echipa oaspete, care a reusit sa joace fotbal in meciul cu Real Madrid dupa ce acestia au fost condusi 0-2. Am avut parte de sub 3.5 goluri marcate in ultimele 4 meciuri directe.

------------------------------

Inter si Roma au pornit prost acest sezon si fost campioana a Italiei, arata ca nu se poate apropria de Napoli anul acesta. Inter merge bine in jocurile de acasa, acolo unde au incasat un singur gol si au castigat toate cele 3 meciuri in fata fanilor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Petrolul Ploiești
Pronostic:
sub 2.5 goluri CFR CLUJ
Cota
1.25
Liverpool vs Brighton
Pronostic:
1 solist
Cota
1.40
Sevilla vs Atletico
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.22
Inter Milano vs AS Roma
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Cota finala: 2.78
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro