Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.13

Superbet

Dragi pariori, vă propun un bilet de weekend pentru meciurile ce vor avea loc sâmbătă, bazat doar pe shortstats, adică statistici venite doar din ultimele 5 meciuri disputate si din ultimele întalniri directe.

Hermannstadt il va avea indisponibil pe fundasul, Saeed Issah, accidentat in cupa cu FC Brașov. Perioada neagră asupra bugetului continuă până și în momentul de față pentru echipa gazdă, care o va întâlni pe Sepsi, echipă care a trecut de Botoșani cu 7-0 în ultima etapă din SuperLiga. În ultimele 7 meciuri directe am avut parte de cel puțin goluri marcate, Sepsi nefiind învinsă în toate aceste întâlniri.

cota2.ro

----------------------

Osasuna sta excelent la capitolul cornere, ceea ce putem confirma și pentru Real Madrid. Galacticii au un parcurs impresionant, pe care nu l-am mai văzut de bune sezoane și nu au voie de pași greșiti. Peste 2.5 cornere ambele formații mi se pare un pariu excelent, la un meci în care Realul are presiunea rezultatelor excelente.

----------------------

Fiorentina are un parcurs dezastruos in meciurile din deplasare, si vin dupa 3 infrangeri consecutive pe terenul adversar, ultima fiind un dezastruos 3-0 cu Basaksehir. Atalanta traverseaza o perioada formadabilă, avand 4 victorii si un rezultat de egalitate în ultimele 5 meciuri și cred că gazdele, fără probleme de lot, vor continua pe aceeași latură.

----------------------

Gent vine după două victorii consecutive pe propriul teren, ultima fiind în fața irlandezilor de la Shamrock în grupele Conference League. Nefiind învinși în ultimele 3 meciuri directe, Gent are prima sanșă în fața celor de la Cercle Brugge, echipă care traversează o perioadă dificilă, în care au condus la 4 înfrângeri consecutive în deplasare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hermannstadt vs Sepsi
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Real Madrid vs Osasuna
Pronostic:
Ambele echipe au peste 2.5 cornere
Cota
1.57
Atalanta vs Fiorentina
Pronostic:
1X
Cota
1.28
Gent vs Cercle Brugge
Pronostic:
1X
Cota
1.17
Cota finala: 3.13
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro