Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.10

WINBET

1.Etapa a noua din Premier League va debuta cu derbyul londonez dintre Arsenal si Tottenham. Dupa 7 meciuri, “tunarii” sunt lideri, avand 18 puncte. Singura partida pierduta a fost cea din deplasare cu Manchester United, scor 1-3. De partea cealalta, Tottenham se afla pe ultima pozitie a podiumului, la 1 punct in spatele liderului, inscriind pana acum 18 goluri si primind 7. De retinut faptul ca,in 3 din ultimele 4 partide de pe teren propriu din campionat ale lui Arsenal cu formatii din fruntea clasamentului am avut parte de GG si la fel si Tottenahm in ultimele 4 meciuri jucate in deplasare. Prin urmare,ma gandesc ca vom avea un meci foarte echilibrat si de ce nu, cu goluri de ambele parti.

  • Arsenal: W W L W W
  • Tottenham: W L W W D

2.Startul de sezon nu a fost exact ceea ce își dorea Jurgen Klopp, dar nici fanii lui Liverpool, ”cormoranii” fiind doar pe locul 8 în Premier League, cu nouă puncte, la nouă lungimi distanță de liderul Arsenal și la opt puncte de marea rivală Manchester City. Problemele de lot, accidentările numeroase, au pus mari probleme ”cormoranilor”, dar Klopp a început deja să recupereze din jucătorii importanți – Thiago Alcantara și Diogo Jota fiind deja apți de joc, în timp ce Ibrahima Konate e și el pe punctul de a reveni pe teren. La capitolul minusuri, fundașul stânga Andy Robertson va lipsi, fiind accidentat.Controlul la mijlocul terenului a fost ceea ce i-a lipsit lui Liverpool, dar și o revenire în formă a lui Mohamed Salah, care nu are decât două goluri și două pase decisive în acest start de sezon.

cota2.ro

Iar meciul cu Brighton chiar poate fi un punct de plecare pentru Liverpool, mai ales că echipa din Sudul Angliei se află într-un moment dificil, după ce managerul Graham Potter, omul care a adus cea mai bună clasare din istorie în Premier League și care a fost arhitectul unui start de sezon absolut fantastic, care a dus-o pe Brighton pe locul 4 în Anglia, a părăsit clubul de pe ”Amex”.

De retinut:

  • Liverpool are 15 victorii acasă în ultimele 17 meciuri din Premier League
  • Liverpool nu a pierdut 11 din ultimele 12 meciuri jucate cu Brighton
  • Brighton nu a pierdut decât un singur meci din ultimele 11 din Premier League

Din punct de vedere al formei:

  • Liverpool: W L D W W
  • Brighton: W L W W W

3.Mallorca a mers din rău în mai bine în cele trei etape disputate pe Son Moix până acum, în acest sezon. Mai întâi, un eșec, 1-2 cu Betis, apoi o remiză, 1-1 cu Girona, pentru ca în a treia partidă să obțină și prima victorie acasă, 1-0 cu Almeria. 

În campionat, Barcelona vine după cinci victorii consecutive, dar între ele a suferit și înfrângerea de la Munchen, 0-2 cu Bayern, din Liga Campionilor. În La Liga, catalanii au jucat trei meciuri în deplasare în actuala ediție de campionat, câștigându-le pe toate trei la scor: 4-1 cu Real Sociedad, 3-0 cu Sevilla și 4-0 cu Cadiz. Singurul eșec în deplasare al elevilor lui Xavi este cel din UCL, cu Bayern.

De retinut faptul ca,oaspetii s-au impus de fiecare dată în ultimele șase vizite la Mallorca. Ultima oară când Barcelona a pierdut pe Son Moix a fost în mai 2009, scor 1-2.

De la acel meci, s-au mai jucat 11 meciuri între cele două formații, cu următorul bilanț: 10 victorii pentru Barcelona și o remiză. În sezonul trecut, Barcelona a câștigat ambele dueluri directe, dar de fiecare dată a făcut-o la limită: 2-1 și 1-0. 

Barcelona are cel mai bun atac din ligă, cu 17 goluri marcate, la egalitate cu rivala Real Madrid, și cea mai bună defensivă, cu doar un gol încasat. Mallorca a primit șapte goluri până acum și a marcat doar șase.

  • Mallorca: W L D W L
  • Barcelona: W L W W W




Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Arsenal vs Tottenham
Pronostic:
X sau GG
Cota
1.46
Liverpool vs Brighton
Pronostic:
P1.5g/meci
Cota
1.20
Mallorca vs Barcelona
Pronostic:
Barcelona castiga oricare repriza
Cota
1.20
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro