Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs PSG

Superbet

Astăzi se întâlnesc două echipe care merg perfect, atât în campionat, cât și în grupele UCL. Benfica - PSG, meci din etapa a 3-a a Grupei H din UEFA Champions League, este programat, astăzi, 5 octombrie, de la ora 22:00, pe „Estadio da Luz” din Lisabona

Deși PSG pornește ca favorită în Portugalia, Benfica traversează o perioadă excelentă. Egalul de pe terenul celor de la Guimaraes a pus capăt unei serii impresionante de 19 victorii consecutive, performanță greu de egalat pentru orice echipă de top din Europa.

cota2.ro

Nici PSG nu arată rău inaintea acestui meci. Sunt neinvinși de 25 de etape, din care 21 au reprezentat victorii.

Echipa antrenată de germanul Roger Schmidt (instalat în vară, după doi ani petrecuţi la PSV Eindhoven) a început perfect faza grupelor, cu două victorii în două meciuri, 2-0 pe teren propriu cu Maccabi Haifa şi 2-1 la Torino cu Juventus. Benfica Lisabona merge impecabil şi în Primeira Liga, unde este pe locul 1 după opt etape, cu 22 de puncte (şapte victorii şi un egal înregistrat chiar în cea mai recentă etapă, 0-0 pe terenul celor de la Vitoria Guimaraes) şi cu un golaveraj impresionant, 19-3.

PSG s-a impus şi fără probleme în primele două meciuri din grupă, 2-1 cu Juventus Torino pe „Parc des Princes” şi 3-1 în Israel cu Maccabi Haifa. Trupa lui Christophe Galtier defilează şi în Ligue 1, unde ocupă locul 1, cu 25 de puncte acumulate din opt victorii şi un egal (0-0 acasă cu AS Monaco).

Va fi un meci intre 2 echipe care arată impecabil înaintea startului, fiind greu de pronosticat echipa care se va impune în acest duel.

Info bine de stiut:

• Au fost sub 4.5 goluri in ultimele 5 meciuri ale lui PSG din deplasare;

• PSG a incasat un singur gol în ultimele 4 deplasări;

• Benfica a primit un singur gol in ultimele 5 meciuri (de la Juventus in grupele UCL);

• Arbitrul central va fi spanionul de 38 de ani, care are o medie de 3,6 cartonse galbene in cele 18 meciuri de Champions League;

• PSG nu a fost niciodată o echipă producătoare de cornere. Echipa franceză are o medie de 2.8 cornere/meci, aceeași statistică fiind și de partea gazdelor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Benfica vs PSG
Pronostic:
Sub 4.5 goluri; sub 13,5 cornere în meci; sub 6.5 cartonase in meci
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 2.55
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro