Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs FC Botosani

Superbet

Giuleștenii vor să-și revină repede din șocul eșecului din ultima rundă, când au pierdut la codașa SuperLigii. Rapid București este gazdă în etapa a 13-a, sâmbătă, 8 octombrie, în Giulești venind FC Botoșani. In runda cu numarul 13, Rapidul va primi pe noua arena din Giulesti vizita unei formatii aflate in suferinta, FC Botosani.

Fotbalistii pregatiti de Adrian Mutu par a traversa un moment mai dificil al sezonului, pierzand 2 din ultimele 3 jocuri disputate in campionat, ultima infrangere fiind in etapa precedenta, 1-2 chiar in fata ultimei clasate Chindia.

cota2.ro

Mutu a creat o defensivă de fier și poate spera la câștigarea campionatului. Giuleștenii au 24 de puncte acumulate, trei mai puțin față de cei de la Farul Constanța, dar pot egala liderul cu un succes în meciul Rapid – Botoșani. Forța celor de la Rapid vine în special pe terenul propriu. Cu un stadion aproape plin meci de meci, rapidiștii au câștigat 15 puncte din tot atâtea puse în joc pe arena proprie. FC Argeș și CS Mioveni sunt singurele echipe care au marcat pe stadionul Giulești.

Info bune de stiut:

  • FC Botoșani a încasat 17 goluri în acest sezon, fiind printre echipele cu cea mai slabă defensivă. (7 dintre ele venind in meciul cu Sepsi)
  • FC Botoșani a pierdut ultimele trei meciuri în deplasare.
  • Rapid a avut mai multe cornere decat adversarul in ultimele 2 meciuri jucate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs FC Botosani
Pronostic:
Rapid castiga si Rapid are cele mai multe cornere
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro