Ponturi Pariuri Fotbal Borusia Dortmund vs Bayern Munchen

WINBET

Borussia Dortmund - Bayern Munchen, meci contând pentru etapa a 9-a din campionatul Germaniei, este programat, astăzi, 8 octombrie, de la ora 19:30, pe „Westfalenstadion”

Borussia Dortmund se află pe locul 4 în Bundesliga, la egalitate de puncte, 15, cu Bayern Munchen şi cu două în urma primelor două clasate. „Galben-negrii” au cinci victorii şi trei înfrîngeri în actualul sezon, cu un golaveraj echilibrat, 11-10, iar în etapa viitoare vor merge pe terenul liderului Union Berlin. Trupa lui Edin Terzic vine cu moralul ridicat după ce, la mijlocul săptămânii, s-a impus cu 4-1 în faţa celor de la FC Sevilla, chiar pe „Ramon Sanchez Pizjuan”, în UEFA Champions League.

cota2.ro

Însă, gazdele au ceva probleme de lot și câţiva jucători importanţi ai grupării din Nordrhein-Westfalen vor rata derby-ul din cauza accidentărilor: Sebastien Haller, Marco Reus, Giovanni Reyna şi Mahmoud Dahoud.

Şi Bayern Munchen are probleme de lot înaintea derby-ului: Thomas Muller, Kingsley Coman, Joshua Kimmich și Lucas Hernandez, toţi accidentaţi.

Deși Bayern a părut mereu superioară la toate capitolele, mi-e greu să cred că se vor impune categoric în această seară. Bavarezii nu au fost mai deloc constanți în Bundesliga și a făcut câteva gafe, pierzând puncte împortante.

Având în vedere că Bayern ne va obosi cu jocul de posesie, mizez pe cornere, ambele echipe având o statistică specifică unui campionat din Gambia. Dortmund are o medie de 1.8 cornere/ meci, Bayern depășind-o cu puțin, având și ei o medie modestă de 2.1 cornere/ meci.

Am jucat acest pariu la WINBET! Înregistrează-te și tu și vei primi 600 de Lei Bonus FĂRĂ RULAJ!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Borusia Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
sub 9.5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro