Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

Superbet

Gazdele se descurca minunat in acest sezon, unde ocupa prima pozitia cu 26 de puncte, la o diferenta de 2 puncte de pozitia secunda, ocupata de rivalii de la Galatasaray. Fener merge perfect in ultima perioada, acumuland 13 puncte dintr-un total de 15 in ultimele 5 etape, iar Sivass, in ciuda rezultatelor bune din Conference League, ocupa primul loc retrogradabil din Super Lig cu doar 10 puncte acumulate in cele 12 etape disputate.

Fara gol marcat in ultimele 2 etape, ma astept ca Sivasspor sa aiba parte de un meci foarte greu pe terenul celor de la Fener, care sunt neinvinsi acasa in acest sezon. In ultimele 2 jocuri ale lui Fener de pe teren propriu, acestia s-au impus si la capitolul cornere.

cota2.ro

--------------------

Basaksehir se va deplasa la codasa Hatayspor in etapa a 13-a din Super Lig, fiind favorita la castigarea acestui meci la o cota de 2.10. Oaspetii au dat dovada de seriozitate in acest sezon, avand cea mai buna aparare din liga, cu doar 5 goluri primite, ocupand pozitia a 3-a in clasament.

Gazdele vin dupa dupa o infrangere umilitoare cu 4-1 in deplasare la Ankaragucu, fiind a 3-a in ultimele 5 etape. Totusi, Hatay are 2 victorii consecutive pe propriul teren si ma astept sa avem parte de un meci echilibrat, in ciuda rezultatelor escilante ale gazdelor.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fenerbahce vs Sivasspor
Pronostic:
Fener castiga meciul si are cele mai multe cornere
Cota
1.60
Hatayspor vs Basaksehir
Pronostic:
sub 3.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 2.16
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro