Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.09

Superbet

Liverpool este in continuare sub un mare semn de intrebare, dupa ce in campionat s-au incurcat cu echipe modeste, cormoranii antrenati de Klopp au trecut de Napoli si de Tottenham in ultimele 2 jocuri disputate.

Astazi vor juca in fata fanilor in EFL Cup contra lui Derby, echipa cu aparitii modeste in a 3-a liga din Anglia (League One), ocupand pozitia a 7-a. Ma astept ca Liverpool sa castige detasat acest meci, in fata unui adversar care are o singura victorie in ultimele 6 meciuri.

cota2.ro

-------------------

Leipzig surprinde prin forma buna din Bundesliga, in ciuda startului ratat in noul sezon. Gazdele de astazi s-au calificat de pe pozitia secunda in faza urmatoare a Ligii Campionilor, asigurandu-si pozitia dupa victoria impresionanta de pe teren propriu in fata Realului. Cu un moral asa ridicat si dupa 4 victorii consecutive, nu o vad pe Leipzig sa cedeze in fata lui Freiburg. De asemenea Leipzig este neinvinsa pe propriul teren.

-------------------

 St. Truiden va juca in 1/16- mile cupei Belgiei impotriva unor adversari modesti. Este vorba de Meux, care face parte din divizia secunda de amatori din campionatul Belgiei, cum ar fi liga a patra din campionatul romanesc sau chiar mai jos. Totusi si in aceasta liga, Meux ocupa pozitia a 12-a in campionat, cu total de 14 puncte in 11 etape disputate. Ma astept ca gazdele sa defileze in acest meci, mai ales ca acestia vin dupa 2 victorii importante in campionat.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Derby
Pronostic:
1 solist
Cota
1.25
Leipzig vs Freiburg
Pronostic:
1X
Cota
1.22
St. Truiden vs Meux
Pronostic:
3+
Cota
1.37
Cota finala: 2.09
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro