Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Monza

BETANO

Lazio a reusit prima victorie cu Roma, dupa 2 infrangerile consecutive cu Salernitana din Serie A si cu Feyenoord din Europa League. Derbiul din Roma a fost decis prin golul din prima repriza a lui Felipe Anderson, intr-un meci cu multe intreruperi si cu putine ocazii de gol. 

Astazi, Monza va fi adversarul romanilor. Echipa oaspete are rezultate modeste in serie A, insa acestia vin dupa o victorie de moral pe teren propriu, in fata Veronei.

cota2.ro

Gazdele raman in continuare fara Immobile, dar care va fi pe banca de rezerve, iar Zaccagni va fi ``out`` cel mai probabil pana la finalul anului. Acestia se afla in momentul de fata pe locul 2 in topul celor mai bune aparari din serie A, iar infrangerea cu 1-3 pe propriul teren in fata celor de la Salernitana a insemnat a doua infrangere in fata fanilor.

Monza are o singura victorie in deplasare si 13 goluri incasate in cele 6 etape disputate, iar meciurile cu echipele importante din serie A au fost pierdute la scor: 0-3 cu Roma, 0-4 cu Napoli, 1-4 cu Milan.

In ciuda absentelor din atac, Lazio are alte mijloace de atac. Revenirile lui Milinkovic-Savic si a lui Luis Alberto in primul 11 vor reprezenta un atuu, mai ales in fata unei echipe care pierde cu echipe mari.

Info bune de stiut:

• Monza are 2 infrangeri consecutive in ultimele 2 meciuri din deplasare;

• Monza a incasat cel putin 1 gol in 5 dintr-un total de 6 deplasari;

• Lazio a marcat in 6 din cele 7 meciuri jucate pe Olimpico;

• In 29% din meciurile lui Lazio jucate acasa, au fost peste 9.5 cornere in meci;

• In ultimele 3 meciuri ale lui Lazio au fost sub 5.5 cornere in prima repriza.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lazio vs Monza
Pronostic:
1 solist; sub 6.5 cornere in prima repriza; sub 8.5 cornere Lazio
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro