Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.35

Superbet

Bilet speciale COTA2.ro

Am pregatit pentru voi un bilet in care am mare incredere din motive obiective.

cota2.ro

Primul pariul se bazeaza pe goluri in grupa A din CM 2022, o grupa formata din gazda campionatului, Qatar, urmata apoi de Olanda, Senegal si Ecuador. Ma astept ca echipa organizatoare sa dea dovada de un joc foarte circumspect in meciul direct cu Olanda si nu numai, jucatorii acesteia avand o presiune uriasa pe umerii lor, avand in vedere ca s-au depasit 200 mld. De euro in organizarea acestui campionat mondial, unde am avut parte de stadioane construite de la zero.

Un al doilea motiv este temperatura extrema la care vor fi expusi jucatorii in timpul meciului. Acestia vor trece de la temperaturi de maxim 20 de grade la temperaturi de peste 30 de grade Celsius. Asa ca nu vad ca in cele 5 meciuri din grupa A sa avem un total de peste 17.5 goluri, adica o medie de 3.6 goluri marcate/ meci.

---------------

Pe acelasi lucru ma bazez in grupa B, acolo unde avem o grupa compusa din Anglia, Iran, SUA si Tara Galilor. Si aici ma astept la o grupa cu rezultate echilibrate si la o medie mica de goluri marcate, mai ales ca englezii si cei din Tara Galilor vor da de aceeasi problema privind acomodarea in noul climat. Ma bazez si in aceasta grupe pe putine goluri marcate.

--------------

Messi si formatia au o grupa destul de comoda cu Mexic si Polonia, iar primul meci este cu Arabia Saudita, echipa care are toti jucatorii din campionatul intern. Cu un lot incredibil de puternic si jucatori ai echipelor de top din Europa, o vad pe Argentina castigand aceasta grupa. Cu Martinez in poarta argentinienilor, in cele 18 aparitii, acestia nu au primit gol in 12 dintre acestea si au ridicat 2 trofee, deci putem spune ca au o amuleta norocoasa in echipa.

--------------

Brazilia arata ca ar avea cel mai competent lot, fiind favorita la castigarea trofeului. Cu Neymar, Vinicius, Rodrigo, Antony, Gabriel Jesus, Richarlison si Raphinha, Gabriel Martinelli, toti titulari la echipe de top din Europa, cred ca Brazilia se va distra in faza calificarilor cu adversari precum Camerun sau Elvetia.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Grupa A vs Total Goluri
Pronostic:
sub 17.5 goluri
Cota
1.30
Grupa B vs Total Goluri
Pronostic:
sub 16.5 goluri
Cota
1.27
Grupa C vs Se Califica
Pronostic:
Argentina
Cota
1.08
Grupa E vs Se Califica
Pronostic:
Brazilia - primul loc
Cota
1.32
Cota finala: 2.35
Profit: 4.05
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro