Ponturi Pariuri Fotbal Qatar vs Ecuador

BETANO

Qatar - Ecuador, meci care contează pentru Grupa A de la Cupa Mondială, se va disputa astăzi, 20 noiembrie, de la ora 18:00, pe „Al-Bayt Stadium” din Al Khor, şi va fi transmis în direct la televiunea română.

Qatar, ţara gazdă, şi Ecuador se întâlnesc în meciul de deschidere de la Cupa Mondială, având ca obiectiv, într-o grupă cu Olanda şi Senegal, măcar locul 2, care asigură accesul în optimile de finală ale turneului final.

cota2.ro

Însă, inaintea acestui meci au apărut multe speculații cu privire la aranjarea unei posibile victorii a țării organizatoare în schimbul unei sume de bani. Dar având în vedere, câte miliarde de euro s-au cheltuit pe singurul campionat mondial de toamnă din istoria noastră, nu se mai miră nimic.

Ecuador e favorită la câștigarea acestui meci, având jucatori de la echipe bune din Europa. Sud-americanii aduc în Qatar un lot destul de valoros, în care vedetele sunt Pervis Estupinian și Moises Caicedo, ambii de la Brighton, echipa care surprinde in acest sezon in Premier League.

Ma astept la un joc circumspect din partea ambelor echipe, cu posesie in mare parte la mijlocul terenului, presiunea fiind una maxima pe jucatorii echipei organizatoare, toti fiind din campionatul intern.

Pariul este plasat la betano, folosind unealta BetBuilder.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Qatar vs Ecuador
Pronostic:
sub 2.5 goluri si sub 10.5 cornere in meci
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 1.00
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro