Ponturi Pariuri Fotbal Franţa vs Australia

BETANO

Franţa - Australia, meci ce conteaza pentru Grupa D de la Cupa Mondială, este programat, astazi, 22 noiembrie, de la ora 21:00, pe Al-Janoub Stadium din Al-Wakrah.

Franţa, campioana mondială, va debuta la turneul final din Qatar ca mare favorită în meciul cu Australia, o naţională calificată în ultimul moment şi care nu pare a emite pretenţii într-o grupă din care mai fac parte Tunisia şi Danemarca.

cota2.ro

Un lucru trist pentru fanii francezi, dar si pentru cei ai Realului este absenta „cocoşului galic”, Karim Benzema, „Balonul de Aur 2022”, care nu va juca la acest turneu final, din cauza unei accidentări, dar chiar şi aşa selecţionarul Didier Deschamps a decis să-l păstreze în lot.

Alţi doi mari absenţi din lotul campioanei mondiale sunt Paul Pogba şi N’Golo Kante, astfel că este de aşteptat ca „Les Bleus” să sufere la mijlocul terenului, chiar dacă primele soluţii, Eduardo Camavinga şi Aurelien Tchouameni, vin de la campioana Europei, Real Madrid.

Australia a ajuns în Qatar în urma unui play-off intercontinental cu Peru (0-0 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, 5-4 la penalty-uri), după ce a terminat pe locul 3 grupa din preliminariile asiatice, după Arabia Saudită şi Japonia, apoi a trecut cu 2-1 de Emiratele Arabe Unite într-un prim meci de baraj.

Franta este favorita clara la castigarea acestui meci, impotriva unei echipe care a avut sanse dupa dubla cu Peru si cred ca albastrii vor domina jocul de la inceput pana la sfarsit.

La centrul terenului, va fi un veteran, insa mai putin familiarizat cu competitiile mari si care cred ca o sa pastreze o medie mica de cartonase acordate. Victor Gomes este al 39-lea arbitru convocat pentru acest mondial, acesta arbitrand din 2008 in Premier Soccer in Africa de Sud, avand o medie de 3.32 cartonase galbene acordate/ meci. Presa si multe articole din toate tarile pun la indoiala capacitatile acestui arbitru sa duca un astfel de meci, insa cred o va reusi sa faca fata fara acordarea de cartonase in stanga si in dreapta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Franţa vs Australia
Pronostic:
1 solist; sub 4.5 goluri; Franta echipa cu cele mai multe cornere; sub 5.5 cartonase acordate
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro