Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Costa Rica

BETANO

Spania - Costa Rica, meci ce conteaza pentru Grupa E de la Cupa Mondială, este programat, astazi, 23 noiembrie, de la ora 18:00, pe Al Thumama Stadium din Doha, şi va fi transmis în direct pe televiziunea romana.

Grupa E începe cu o partidă care se anunţă dezechilibrată la prima vedere, între Spania, dublă campioană europeană (2008 şi 2012) şi campioană mondială (2010), şi Costa Rica, naţională care va juca la al treilea CM consecutiv, după cele din Brazilia (2014) şi Rusia (2018).

cota2.ro

Mai mult, trupa antrenată de Luis Enrique a reuşit să câştige şi grupa din Liga Națiunilor, cu 11 puncte acumulate în şase partide, într-o grupă cu Portugalia, Elveţia şi Cehia, şi aşteaptă semifinalele din Final 4, programate în vara anului 2023.

De partea cealalta, Costa Rica a reusit calificarea la acest campionat mondial, dupa barajul cu Noua Zeelanda cu 1-0. Costaricanii se pot lauda cu un singur jucator valoros, si anume, Keilor Navas, portarul celor de la PSG.

Mizez pe victoria spaniolilor, care vor avea 2 meciuri grele cu Germania si Japonia, pe faptul ca nu va fi niciun cartonas rosu, asa cum nu am vazut in niciun meci de la deschiderea CM si ca echipa antrenata de Luis Fernandez Suarez nu vor avea mai mult de 2 cornere intr-un meci care, cel mai probabil, va fi dominat de spanioli.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spania vs Costa Rica
Pronostic:
Spania sa castige; niciun cartonas rosu; sub 2.5 cornere Costa Rica
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 1.00
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro