Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Serbia

Superbet

Brazilia - Serbia, meci ce conteaza pentru Grupa G de la Cupa Mondială, este programat,astazi, 24 noiembrie, de la ora 21:00, pe Lusail Iconic Stadium din Lusail.

Brazilia şi Serbia se întâlnesc pentru a doua oară consecutiv în grupele unui turneu final mondial, după ce, în 2018, la Moscova, sud-americanii se impuneau cu 2-0, goluri marcate de Paulinho şi Thiago Silva. Brazilia, care nu a pierdut nici unul din ultimele 15 meciuri disputate în grupele unui turneu final mondial (12 victorii şi trei remize), a câştigat ambele meciuri amicale disputate înainte de debutul la CM 2022, 3-0 cu Ghana şi 5-0 cu Tunisia.

cota2.ro

Desi Brazilia este favorita la castigarea acestui meci si naţionala de la Belgrad a avut un parcurs remarcabil şi în Liga Națiunilor, promovând în Liga A după ce a câştigat o grupă cu Norvegia, Slovenia şi Suedia.Legendarul Dragan „Piksi” Stojkovic, selecţionerul Serbiei, are la dispoziţie un lot plin de vedete: la mijloc va miza pe Filip Kostic (Juventus), Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) şi Nemanja Gudelj (Sevilla), iar în atac pe Dusan Tadic (Ajax Amsterdam) şi Dusan Vlahovic (Juventus), insa cei doi din urma nu au evolutii destul de bune la echipele de club in ultima perioada.

Brazilia are un lot foarte valoros, plin de individualitati si cred ca sarbii vor incerca sa le fragmenteze jocul sud-americanilor.

Centralul acestui duel va fi iranianul Alireza Faghani, cu o medie de 4.22 cartonase galbene acordate pe meci si cred ca starurile braziliene ii vor forta mana si fluierul in aceasta seara.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Brazilia vs Serbia
Pronostic:
peste 13.5 faulturi Serbia
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro