Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs SUA

BETANO

Anglia - SUA, meci ce conteaza pentru Grupa B de la Cupa Mondială, este programat, astazi, 25 noiembrie, de la ora 21:00, pe Al-Bayt Stadium din Al-Khor, şi va fi transmis în direct pe televiziunea romana.

Anglia s-a distrat in primul meci cu Iran, scor 6-2, in care atacantii englezi s-au intrecut in goluri care mai de care mai spectaculoase. De cealalta parte, SUA a pierdut in ultimele 10 minute cele 3 puncte puse in joc impotriva Tarii Galilor, acestia egaland pintr-un penalti fructificat de vedeta lor, Gareth Bale.

cota2.ro

Daca stam sa comparam forma celor 2 echipe din primul meci, Anglia ar trebui sa aiba un meci usor, echipa lui Pulisic contand foarte putin in fazele de atac in primul meci din grupa. Desi Anglia nu se numără printre marile marile favorite la câştigarea titlului mondial (are a patra şansă, după Brazilia, Argentina şi Franţa), reprezentativa pregătită de Gareth Southgate deţine cel mai valoros lot de la Cupa Mondială, cel mai bine evaluat fotbalist fiind Jude Bellingham, care la doar 19 ani valorează 202 milioane de euro.

Harry Cane este la doar 2 goluri distanta de a-l ajunge pe Wayne Rooney in topul marcatorilor din istoria nationalei si cred ca adversarii grupei ii poate permite acest lucru inca din faza grupelor.

Info bine de stiut:

  • 8-0 a fost raportul cornerelor in favoarea englezilor in primul meci din grupe;
  • Anglia a trimis 7 suturi pe spatiul portii, 6 dintre ele fiind fructificate;
  • Tara Galilor a trimis 3 suturi pe spatiul portii lui Turner in meciul contra SUA;

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Anglia vs SUA
Pronostic:
Anglia castiga si Anglia cele mai multe cornere
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro