Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Germania

BETANO

Spania - Germania, meci ce conteaza pentru Grupa E de la Cupa Mondială, este programat, astazi, 27 noiembrie, de la ora 21:00, pe Al Bayt Stadium din Al-Khor.

Spania vine după o victorie categoria in fața Costa Ricăi cu 7-0, in timp ce costaricanii au reușit să se impuna astăzi impotriva Japoniei, echipa care a trecut de Germania cu 2-1.

cota2.ro

Spania şi Germania se întâlnesc în cel mai aşteptat meci din faza grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar, care vine cu provocări uriaşe pentru pariori după rezultatele celor două reprezentative din partidele de debut.

Germania este foarte aproape de o nouă catastrofă la un turneu final mondial, după ce acum patru ani, în Rusia, a terminat grupa pe locul 4, după Suedia, Mexic şi Coreea de Sud. Hansi Flick, cel mai bine platit antrenor de la acest campionat mondial, este din ce in ce mai contestat de fanii nemti din cauza rezultatelor slabe pe care Germania le-a obtinut, insa acesta da vina pe greselile individuale pe care jucatorii sai le-au facut in primul joc.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în 2020, în Liga Națiunilor, când Spania s-a impus în meciul cu Germania cu un incredibil 6-0 (nemţii n-au mai câştigat un meci oficial în fața ibericilor de la Euro 1988, scor 2-0).

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spania vs Germania
Pronostic:
1X si sub 3.5 goluri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 0.98
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro