Ponturi Pariuri Fotbal Ecuador vs Senegal

BETANO

Runda a treia aduce partida dintre Ecuador și Senegal, meci ce se va juca marți după-amiază, începând cu orele 17:00, pe Stadionul Khalifa Internațional, sub conducerea arbitrului francez Turpin. Se anunță un meci destul de echilibrat, mai ales că ambele au o miză importantă.

Ecuador se califica daca reusesc cel putin 1 rezultat de egalitate in confruntarea cu Senegal, echipa care a marcat 3 goluri in confruntarea cu Qatar. Echipa gazda nu mai reprezinta niciun pericol si pare cea mai slaba echipa din acest campionat mondial. Acestia o vor infranta pe Olanda, echipa care are nevoie de victorie in caz ca Ecuador se va impune contra Senegalului.

cota2.ro

Singura problema pentru Ecuador ar fi Valencia, care are probleme la genunchi, insa a fost anuntat faptul ca atacantul lui Fenerbahce are sanse mari sa joace. De partea cealalata nu s-au anuntat probleme cu privire la indisponibilitatea jucatorilor.

Informatii Ecuador vs Senegal:

  • meciul are o miza uriasa. Victoria Senegalului impotriva Qatarului a trimis-o in lupta pentru calificare in fazele urmatoare a CM 22;
  • in ambele meciuri ale lui Ecuador au fost sub 9.5 cornere in meci;
  • Ecuador a incasat un singur gol in primele 2 meciuri, in egalul cu portocala mecanica;
  • doar in meciul cu Olanda, au fost sub 2.5 cartonase aratate. Turpin are un meci greu de arbitrat, fiind 2 echipe cu mari ambitii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ecuador vs Senegal
Pronostic:
sub 2.5 goluri; sub 12.5 cornere in meci; peste 2.5 cartonase aratate
Cota
2.15
Cota finala: 2.15
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro