Ponturi Pariuri Fotbal Polonia vs Argentina

Superbet

Polonia - Argentina, meci care conteaza pentru Grupa C de la Cupa Mondială, este programat, astazi, 30 noiembrie, de la ora 21:00, pe Stadium 974 din Doha.

Polonia şi Argentina se întâlnesc într-un meci de totul sau nimic, şansele ca ambele echipe să se califice în optimile de finală ale turneului din Qatar în cazul unui egal fiind foarte scăzute.

cota2.ro

Polonia este în acest moment lider în grupă, cu patru puncte (0-0 cu Mexic şi 2-0 cu Arabia Saudită), iar un egal îi asigură măcar locul 2 (Arabia Saudită, trei puncte, şi Mexic, un punct, se întâlnesc de la aceeaşi oră).

Polonia se poate califica şi dacă pierde, cu condiţia ca Arabia Saudită să nu câştige cu Mexic sau ca Mexic să nu învingă Arabia Saudită la o diferenţă mai mare de patru goluri (la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este golaverajul, apoi numărul de goluri marcate şi meciurile directe).

De rezultatul Arabiei Saudite depinde si Argentina, care nu are voie sa piarda astazi pentru a putea accede in fazele urmatoare ale CM 22.

Informații bine de stiut:

• Argentina nu a mai pierdut din luna iulie, anul 2019 inaintea infrangerii cu Arabia Saudita;

• Argentina are o medie de 6.5 cornere/ meci in faze grupelor;

• Polonia are poarta intacta in aceasta grupa, Szczesny aparand un penalty in meciul cu Arabia Saudita.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Polonia vs Argentina
Pronostic:
Argentina sub 2.5 goluri; Argentina sub 7.5 cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro