Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.23

Superbet

Franta ocupa prima pozitie in grupa D, iar meciul cu Tunisia pare a fi unul destul de dificil, fiind o echipa cu o aparare foarte compacta. Totusi, in ciuda eforturilor depuse de fundasii tunisieni, cangurii au reusit sa castige prin singurul gol marcat de Mitchell Duke in prima parte a meciului. Franta este calificata in proportie de 99% de pe primul loc si doar o victorie a australienilor la o diferenta de peste 7 goluri, ar schimba acest lucru.

----------------------

cota2.ro

Hermannstadt a mai scăzut ritmul faţă de primele 10 etape şi a acumulat un singur punct în ultimele trei meciuri, iar programul este foarte dificil până la finalul anului: in deplasare la FC Voluntari, acasa cu Farul Constanţa şi din nou cu CFR Cluj in deplasare.

CFR Cluj, locul 2 cu 34 de puncte din 16 meciuri, este la şapte lungimi în urma liderului Farul Constanţa, dar mai are încă o restanţă în afară de cea cu Hermannstadt, cu FCSB, programată pe 15 decembrie.

Atmosfera la Cluj pare a fi una foarte buna, avand in vedere declaratiile lui Dan Petrescu care circula in aceasta perioada din cauza unor oferte din Turcia pentru antrenorul roman, acesta declarand ca ii este bine la Cluj.

----------------------

Danemarca are nevoie de o victorie pentru a spera la calificare si cred ca poate reusi, avand in vedere forta ofensiva pe care au avut-o cu Franta. Desi nu au fructificat, danezii au aratat foarte bine cu Franta, acolo unde au fost la un pas de a inscribe primii, insa nesansa lor, l-a pus din nou in lumina reflectoarelor pe Mbappe cu 2 goluri marcate. Ma astept la un meci dominat in totalitate de danezi. In cele 2 meciuri din grupe, Australia a pierdut ambele dueluri la cornere.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Franta vs Tunisia
Pronostic:
Sub 3.5 goluri Franța și sub 7.5 cornere Franța
Cota
1.80
Hermannstadt vs CFR
Pronostic:
Dnb 2
Cota
1.00
Australia vs Danemarca
Pronostic:
Danemarca mai multe cornere
Cota
1.30
Cota finala: 2.34
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro