Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.62

Fortuna

Darmastadt - Duseldorf

Penultima clasata in Bundesliga 2, Darmstadt primeste vizita ocupantei primului loc Fortuna Dusseldorf. Gazdele cu 28 de puncte, chiar daca se situeaza pe loc retrogradabil direct in liga a3-a inca trag pentru un loc de baraj si dece nu chiar pentru o salvare directa si timp ar mai fi inca 7 etape si 21 de puncte puse in joc, iar gandindu-ne ca echipele de la locul 15 pana pe locul 11 au toate cate 36 de puncte va fi o lupta si oricare dintre echipe poate ajunge pe locul rosu. Insa pana la o salvare directa se afla Heidenhein situata pe loc de baraj, echipa nou promovata ce a, acumulta 34 de puncte.

cota2.ro

Pronosticul meu se intreapta spre ambele marcheaza, gazdele nu-si mai permit sa se apere in asemenea meciuri iar daca vor dori sa scoata macar 1 punct din acest meci va trebui sa marcheze, iar defensiva lui Duseldorf nu e printre cele mai stralucite, chiar daca echipa se afla pe primul loc si are un avansde 6 puncte fata de locul 2.

Poli Timisoara - Sepsi

Dupa ce au terminat sezonul regulat pe locul 11 cu 6 victorii, 9 egaluri si 11 infranger. In play-out echipa din Tmisoara a "reusit" doar 2 infrangeri ambele fara gol marcat, 1-0 la Voluntari si 1-0 cu Juventus Bucuresti.

De partea cealalta OSK Sepsi a terminat pe locul 12 cu doar 5 victorii, 4 egaluri si 17 infrangeri. In meciurile de play-out acestia au reusit 2 egaluri 1-1 cu Concodia Chiajna si 2-2 cu Fc Voluntari, chiar si asa, echipa din Sfantu Gheorghe ocupa ultimul loc dupa victoria celor de la Juventus din aceasta etapa. O vad pe Sepsi marcand, chiar ambele echipe sa marcheze. Sepsi e o echipa interesanta, acolo regansindu-se Daisuke Sato, Istvan Fulop si chiar "batranul" Hadnagy, care poate surprinde defensiva Timisoareana.

Getafe - Betis

Ultimul meci este si ultimul meci din aceasta etapa de Primera Division, un meci ce se anunta a fi destul de disputat. O cunoastem pe Betis ca fiind echipa ce menajeaza apararea primind 53 de goluri in 29 de meciuri fiind a 3-a cea mai slaba defensiva insa cu un atac ce a reusit 49 de goluri si cu si cu 43 de puncte adunate este la doar 3 puncte de locul 6 ocupat de Sevilla, loc ce duce in Europa League.

De partea cealalta, gazdele de la Getafe nu sunt o echipa prea spectaculoasa, ei mizand pe meciuri inchise, insa cu 24 de goluri marcate pe teren propriu (35 in total) ma face sa cred ca vor cauta sa marcheze in aceasta seara, mai ales daca Betis marcheza.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Darmstadt vs Dusseldorf
Pronostic:
ambele echipe marcheaza
Cota
1.65
Poli Timisoara vs Sepsi Sfantu Gheorghe
Pronostic:
Sepsi marcheaza
Cota
1.53
Getafe vs Betis
Pronostic:
ambele echipe marcheaza
Cota
1.83
Cota finala: 4.62
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro