Ponturi Pariuri Baschet Cincinnati Reds vs Chicago Cubs

UNIBET

PONT DIN BASEBALL:


cota2.ro

Chicago Cubs calatoresc in OHIO pentru duelul cu Cincinnati Reds. 'Cuburile' au inceput sezonul cu o serie de 4 jocuri la Miami, incheiata 2-2 pe cand gazdele au pierdut seria de acasa cu Nationals fara drept de apel.


Astazi avem pe movila 2 pitcheri acceptabili dar ma astept ca 'arsenalul' oaspetilor sa fie mai eficient, acestia fiind aproape in efectiv complet pe cand la gazde lipsesc 6 oameni in startul sezonului. Tyler Mahle face startul pentru Reds, acesta a jucat putin in sezonul precedent cand a si debutat dar are cifre incurajatoare,mai bune decat ale oponentului sau, prezentand astfel ERA de 2.70 si bilant 1-2. Celalalt Tyler, al oaspetilor, CHatwood vine dupa 5 sezoane in Colorado si se lauda cu 40-46 bilant si 4.31 ERA.


Cubs au dominat copios ultimele dueluri directe de aici si in mod normal nu se poate impiedica in startul acestei serii, avand toate atuurile pentru un succes, mai putin sprijinul publicului, care totusi nu are pretentii din partea favoritilor, acestia fiind o echipa de mijlocul Ligii. Si rezultatele din pre-sezon sunt de partea vizitatorilor, acestia au terminat pe locul 3 pe cand gazdele au fost pe ultimul loc in Liga Nationala.





Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Cincinnati Reds vs Chicago Cubs
Pronostic:
2
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro